autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Bors cu cartofi

Autor: dana0872 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dana0872 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 septembrie 2010

Ingrediente
1-2 cepe, , 1 morcov, , 1 patrunjel, , 1 pastarnac, , 4-5 cartofi, , patrunjel, marar, sare, , 1-2 lingurite secretul gusului, , bors (eu folosesc bors de la plic), , ulei sau untura

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa, morcovul, patrunjelul si pastarnacul se taie marunt (eu le dau la robot). In tigaie se topeste grasimea (de pui) apoi se pun legumele si se unduiesc. Se poate folosi si ulei. Se pun apoi legumele in oala la fiert (aproximativ 10-15 min) cu sare si 1-2 lingurite secretul gustului. Cartofii se curata si se taie cubulete. Se pun in oala la fiert.Dupa ce au fiert cartofii se adauga borsul. Dupa ce a dat un clocot se pune mararul si patrunjelul, tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de afumatura cu cartofi

Bors de afumatura cu cartofi

Carnea afumata,coastele,se spala si se pun la fiert in apa rece.Cand sunt pe jumatate fierte, se

16 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors cu cartofi acrit cu corcoduse verzi

Bors cu cartofi acrit cu corcoduse verzi

In oala cu ulei, se calesc ceapa, ardeiul, taiate marunt, apoi morcovul, pastarnacul, dovlecelul,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1-2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 4-5 cartofi
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • 1-2 lingurite secretul gusului
  • bors (eu folosesc bors de la plic)
  • ulei sau untura

Raporteaza reteta

Retete
de dana0872
Mancarica de mazare cu scarita de porc

Mancarica de mazare cu scarita de porc

Se taie scarita de porc bucati si se pune in tigaie la foc mic aproxinativ 6 - 7 minute. In tigaie,

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Musaca cu carne de pui

Musaca cu carne de pui

Se toaca marunt ceapa si morcovul si se calesc in putin ulei cam 7-8 min. Se adauga apoi in tigaie

8 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
supa crema cu sfecla rosie

supa crema cu sfecla rosie

Se taie legumele si se pun la fiert in 3 l apa si sare. Dupa ce au fiert se dau prin blender. Separat

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi dreasa cu ou si smantana