autor:

Anonim

» » Supe de legume

Bors cu dovlecei

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
dovlecei, ceapa, oua, morcovi, smantana, patrunjel radacina, sare, bors, leustean, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se fierbe in 3 l de apa rece cu sare. Cand e fiert se adauga dovleceii si orezul. Dupa ce s-a fiert orezul, se adauga borsul fiert separat. Se adauga apoi verdeata tocata marunt, sarea si se drege borsul cu oua batute spuma.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Bors de dovlecei cu carne de pui

Bors de dovlecei cu carne de pui

Se pun la fiert tacamurile si cand dau in clocot li se ia spuma. Se pune apoi ceapa tocata, morcovul

9 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema cu crutoane aromate

Supa-crema cu crutoane aromate

1.Se curata legumele de coaja,se taie marunt apoi se spala bine cu apa rece si se pun intr-o craticioara

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Acroshka