autor:

Anonim

» » Supe de legume

Bors cu dovlecei

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
dovlecei, ceapa, oua, morcovi, smantana, patrunjel radacina, sare, bors, leustean, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se fierbe in 3 l de apa rece cu sare. Cand e fiert se adauga dovleceii si orezul. Dupa ce s-a fiert orezul, se adauga borsul fiert separat. Se adauga apoi verdeata tocata marunt, sarea si se drege borsul cu oua batute spuma.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Bors de dovlecei cu carne de pui

Bors de dovlecei cu carne de pui

Se pun la fiert tacamurile si cand dau in clocot li se ia spuma. Se pune apoi ceapa tocata, morcovul

9 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de cartofi

Supa de cartofi

Curatam ceapa, morcovii si cartofii. Intr-o oala (capacitate: 4 l) punem la calit ceapa taiata marunt,

10 voturi    10 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express

Se curăță și se spală ceapa, morcovul și cartoful. Se spală lintea sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Se conectează

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare (daca sunt foarte mari si au seminte multe, intai se indeparteaza semintele).

0 voturi    0 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de chimen