Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 14 august 2008
Ingrediente
fasole boabe, sare, bors, ulei, foi de dafin, leustean si patrunjel verde, ardei gras, cimbru, radacina de telina, ceapa, morcovi, rosii
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Cand fasolea e fiarta pe jumatate, se adauga morcovii, telina si ceapa inabusite in ulei, ardeiul, cimbrul si foile de dafin. Spre sfarsit se adauga rosiile, sarea, si se continua fierberea 10 min., dupa care se adauga borsul, leusteanul si jumatate din cantitatea de patrunjel verde. Se mai fierb 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu fasole boabe" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul
1 vot
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate