autor:

Anonim

» » Supe de legume

Bors cu fasole boabe

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
fasole boabe, sare, bors, ulei, foi de dafin, leustean si patrunjel verde, ardei gras, cimbru, radacina de telina, ceapa, morcovi, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cand fasolea e fiarta pe jumatate, se adauga morcovii, telina si ceapa inabusite in ulei, ardeiul, cimbrul si foile de dafin. Spre sfarsit se adauga rosiile, sarea, si se continua fierberea 10 min., dupa care se adauga borsul, leusteanul si jumatate din cantitatea de patrunjel verde. Se mai fierb 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu fasole boabe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de pastai cu rosii

Ciorba de pastai cu rosii

Curatam pastaile la capete, le spalam iar apoi le taiem in doua, in trei, depinde cat sunt de mari

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Supa de spanac

Supa de spanac

Supa aceasta se poate face cu spanac congelat sau cu spanac proaspat.Daca este proaspat, prima data

4 voturi    2 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de ardei, rosii si morcovi (supa rosie)