autor:

Fara foto

» » , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu peste

BORS CU PERISOARE DIN CRAP OGLINDA

Autor: mary (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
-capul si coada unui crap oglinda de 1 kg, -500 g carne filetatta de pe crapul-oglinda, -2 morcovi, -2 cepe, -1 radacina de patrunjel, -2 ardei grasi, -100 g pesmet, -4 oua, -1 l bors, -5-6 fire de leustean, -sare,piper,vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cureti legumele,le tai cat mai marunt si le pui sa fiarba in apa clocotita cu sare.Dupa ce au fiert,adaugi capul si coada, lasi sa fiarba si la 10 minute dupa ce le-ai pus,adaugi borsul.Treci carnea de peste prin masina de tocat,amesteci tocatura cu oua si apoi pesmet,adaugi putina vegeta pt preparate din peste amesteci bine astfel incat sa se omogenizeze carnea si condimentul.Modelezi perisoarele, diminuezi focul si le pui una cate una in zeama care fierbe
Daca ti-a placut reteta noastra "BORS CU PERISOARE DIN CRAP OGLINDA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur

File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur

Pestele pane: Se portioneaza file-ul de pangasius (sau ce peste se doreste). Se condimenteaza pe

12 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Risotto cu legume si peste

Risotto cu legume si peste

Intr-un bol punem bucatile de peste,turnam zeama de lamaie,saram,piperam si presaram coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -capul si coada unui crap oglinda de 1 kg
  • -500 g carne filetatta de pe crapul-oglinda
  • -2 morcovi
  • -2 cepe
  • -1 radacina de patrunjel
  • -2 ardei grasi
  • -100 g pesmet
  • -4 oua
  • -1 l bors
  • -5-6 fire de leustean
  • -sare,piper,vegeta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Rechin la tava cu orez salbatic si salata