autor:

Fara foto

» » , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu peste

BORS CU PERISOARE DIN CRAP OGLINDA

Autor: mary (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
-capul si coada unui crap oglinda de 1 kg, -500 g carne filetatta de pe crapul-oglinda, -2 morcovi, -2 cepe, -1 radacina de patrunjel, -2 ardei grasi, -100 g pesmet, -4 oua, -1 l bors, -5-6 fire de leustean, -sare,piper,vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cureti legumele,le tai cat mai marunt si le pui sa fiarba in apa clocotita cu sare.Dupa ce au fiert,adaugi capul si coada, lasi sa fiarba si la 10 minute dupa ce le-ai pus,adaugi borsul.Treci carnea de peste prin masina de tocat,amesteci tocatura cu oua si apoi pesmet,adaugi putina vegeta pt preparate din peste amesteci bine astfel incat sa se omogenizeze carnea si condimentul.Modelezi perisoarele, diminuezi focul si le pui una cate una in zeama care fierbe
Daca ti-a placut reteta noastra "BORS CU PERISOARE DIN CRAP OGLINDA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI

PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI

Se curata cartofii si se taie pe lungime in 6 bucati fiecare cartof. Se pun fiert in apa cu putina

4 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur

Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur

O idee buna pentru un pranz sau o cina cand nu ai timp sa stai prea mult in bucatarie. Curatam

9 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -capul si coada unui crap oglinda de 1 kg
  • -500 g carne filetatta de pe crapul-oglinda
  • -2 morcovi
  • -2 cepe
  • -1 radacina de patrunjel
  • -2 ardei grasi
  • -100 g pesmet
  • -4 oua
  • -1 l bors
  • -5-6 fire de leustean
  • -sare,piper,vegeta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Merluciu cu sos de rosii si masline