autor:

Fara foto

» » , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu peste

BORS CU PERISOARE DIN CRAP OGLINDA

Autor: mary (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
-capul si coada unui crap oglinda de 1 kg, -500 g carne filetatta de pe crapul-oglinda, -2 morcovi, -2 cepe, -1 radacina de patrunjel, -2 ardei grasi, -100 g pesmet, -4 oua, -1 l bors, -5-6 fire de leustean, -sare,piper,vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cureti legumele,le tai cat mai marunt si le pui sa fiarba in apa clocotita cu sare.Dupa ce au fiert,adaugi capul si coada, lasi sa fiarba si la 10 minute dupa ce le-ai pus,adaugi borsul.Treci carnea de peste prin masina de tocat,amesteci tocatura cu oua si apoi pesmet,adaugi putina vegeta pt preparate din peste amesteci bine astfel incat sa se omogenizeze carnea si condimentul.Modelezi perisoarele, diminuezi focul si le pui una cate una in zeama care fierbe
Daca ti-a placut reteta noastra "BORS CU PERISOARE DIN CRAP OGLINDA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou cu mamaliguta

Macrou cu mamaliguta

Macroul dupa ce a fost dat la sare, se prajeste in ulei incins si se scoate pe servetele pentru a

0 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt.

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -capul si coada unui crap oglinda de 1 kg
  • -500 g carne filetatta de pe crapul-oglinda
  • -2 morcovi
  • -2 cepe
  • -1 radacina de patrunjel
  • -2 ardei grasi
  • -100 g pesmet
  • -4 oua
  • -1 l bors
  • -5-6 fire de leustean
  • -sare,piper,vegeta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
Peste tilapia prajit cu lamaie si cumin