BORS CU PERISOARE DIN CRAP OGLINDA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -capul si coada unui crap oglinda de 1 kg
  • -500 g carne filetatta de pe crapul-oglinda
  • -2 morcovi
  • -2 cepe
  • -1 radacina de patrunjel
  • -2 ardei grasi
  • -100 g pesmet
  • -4 oua
  • -1 l bors
  • -5-6 fire de leustean
  • -sare,piper,vegeta

Mod de preparare

Cureti legumele,le tai cat mai marunt si le pui sa fiarba in apa clocotita cu sare.Dupa ce au fiert,adaugi capul si coada, lasi sa fiarba si la 10 minute dupa ce le-ai pus,adaugi borsul.Treci carnea de peste prin masina de tocat,amesteci tocatura cu oua si apoi pesmet,adaugi putina vegeta pt preparate din peste amesteci bine astfel incat sa se omogenizeze carnea si condimentul.Modelezi perisoarele, diminuezi focul si le pui una cate una in zeama care fierbe

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce decorata cu royal icing

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing
Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas.

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte.

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor