autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de berbecut

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Ingrediente
2 morcovi, 1 partunjel, 1 ceapa, 1 rosie, 2 ardei, leustean, tarhon, 1 ou, oase de berbecut, 1/2 iaurt, Bors Magic( daca aveti bors de casa e si mai bun )

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata toate legumele si zarzavatul iar morcovii se dau apoi pe razatoarea cu gauri mari si se calesc putin in ulei pina ce acesta capata culoarea portocalie.
Oasele se pun la fiert in apa cu sare. Cand clocotesc se spumuiesc si se adaula legumele si zarzavaturile.Adaugam si morcovul calit.Punem frunzele de leustean si de tarhon si lasam sa fiarba.
Cand toate sunt fierte adaugam galbenusul frecat cu o lingura cu varf Bors Magic, , iaurtul si un polonic ciorba fierbinte. Se stinge focul sub ciorba si adaugam galbenusul amestecat bine.
La servit se adauga smantana cine doreste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de berbecut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa de varza noua

Supa de varza noua

Se taie varza marunt, morcovul rondele, rosia si ardeiul cubulete si se introduc int-o oala , completindu-se

9 voturi    5 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Se pune apa rece la fiert, in care se pune osul de vita si carnea de manzat. Se ia spuma, si se continua

122 voturi    26 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ramona Balan , 28 februarie 2014

    f0arte buna

  • Fara foto

    kok miori , 22 septembrie 2009

    Minunat borsul si arata foarte aspectuos dar eu tin minte ca mama facea bors din frunze de loboda cu carne de miel.Dar acum nu gasesc frunze de loboda.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

    Imi place ciorba de berbecut.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Este foarte apetisant.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Multumesc fetelor !!!Am remediat greseala....

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Sidy, ai incurcat borcanele............nu este ciorba de berbecut.Offffffffffff..............ale tineretii valuri............

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Sidy, sigur n-ai amestecat reţetele? sus scrie Borş de berbecuţ şi în reţetă ai perişoare cu piept de curcan.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Arata foarte bine ........

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 partunjel
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 2 ardei
  • leustean
  • tarhon
  • 1 ou
  • oase de berbecut
  • 1/2 iaurt
  • Bors Magic( daca aveti bors de casa e si mai bun )

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

kok miori

Minunat borsul si arata foarte aspectuos dar eu tin minte ca mama facea bors din frunze de loboda cu carne de miel.Dar acum nu gasesc frunze de loboda.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza