autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de cartofi noi

Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
4-5 cartofi,1 ceapa, morcovi, radacina telina, ardei gras, 2 rosii,2 linguri ulei, frunze de leustean, sare ,bors

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cureti toate legumele si tai ceapa marunt.O pui sa se caleasca usor si ,intre timp,dai pe razatoarea mare morcovii,telina si ardeiul.Le adaugi in oala dip ce s-a inmuiat ceapa,torni apa cat sa le cuprinda si le lasi sa fiarba.Dupa 10 min adaugi cartofii taiati cuburi,apa cat sa cuprinda tot si lasi sa fiarba.Spre final pui rosiile,borsul si sarea mai lasi sa fiarba 5 min si stingi focul.Presari leustean tocat marunt
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
ciorba de varza

ciorba de varza

Se toaca varza, se rade morcovul, se toaca ceapa si ardeiul si se inabusa cateva minute. Apoi, se

3 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Cartofii si dovlecelul ii curatam de coaja apoi ii taiem cuburi potrivite. Morcovul il decojim,

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE SALATA CU PAPARADA