Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 05 august 2008
Ingrediente
ciuperci, unt, ceapa, morcovi, orez, smantana, bors, patrunjel radacina, marar, leustean, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ciupercile, ceapa, morcovii si patrunjelul se inabusa in grasime. Se adauga orezul si 3 l de apa fierbinte, apoi se lasa sa fiarba totul pana cand se inmoaie bine orezul. Se adauga borsul, verdeata tocata din si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "bors de ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Ciupercile spalate se taie felii subtiri.
Legumele se curata si se taie marunt. Ceapa se lasa intreaga.
Morcovii
6 voturi
2 comentarii
1h 15 min
Incingem uleiul in vas, adaugam legumele date pe razatare sau la robot.Unduim impreuna 5 minute,
33 voturi
7 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate