Bors de dovlecel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Bors de dovlecel

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 4 morcovi
  • 1-2 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras
  • 0,5 l bors
  • cimbru
  • frunze verzi de marar si de partunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata toate legumele si se taie marunt dupa preferinta iar dovlecelul se taie cubulete.Morcovi , ceapa si ardeiul se calesc putin in doua linguri de ulei , pina se inmoaie legumele. Adaugam apa necesara, dovlecelul, sare , piper si rosiile taiate feliute.Acoperim oala si lasam sa fiarba legumele.Cand sunt gata fierte adaugam borsul ce l-am dat in clocot separat. La servire presaram frunze verzi tocate , deasupra. Cine doreste poate adauga smantana.

Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise