Bors de fasole cu afumatura. In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata apa, apoi se prajeste putin.
In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata apa, apoi se prajeste putin.
Fasolea tinuta de seara in apa sa se umfle, a doua zi se pune la fiert pentru 30min; se scurge apoi se clateste, se pune din nou la fiert adaugand apa de la fiertul afumaturii iar cand incepe sa fierba se adauga legumele curatate, spalate taiate marunt sau radacinoasele date pe razatoarea cu ochiuri mari
Se lasa la fiert cu capac iar cand boabele de fasole au pocnit,se adauga rosiile, pasta de ardei, afumatura cu tot cu ulei, se completeaza cu o cana cu apa, dupa cateva clocote se adauga borsul, se condimenteaza dupa gust, se adauga si crenguta de cimbru, leustean apoi se opreste focul si se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii