Bors de fasole cu afumatura. In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata apa, apoi se prajeste putin.
In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata apa, apoi se prajeste putin.
Fasolea tinuta de seara in apa sa se umfle, a doua zi se pune la fiert pentru 30min; se scurge apoi se clateste, se pune din nou la fiert adaugand apa de la fiertul afumaturii iar cand incepe sa fierba se adauga legumele curatate, spalate taiate marunt sau radacinoasele date pe razatoarea cu ochiuri mari
Se lasa la fiert cu capac iar cand boabele de fasole au pocnit,se adauga rosiile, pasta de ardei, afumatura cu tot cu ulei, se completeaza cu o cana cu apa, dupa cateva clocote se adauga borsul, se condimenteaza dupa gust, se adauga si crenguta de cimbru, leustean apoi se opreste focul si se serveste.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii