Alegem fasolea si o punem la umflat cateva ore in apa, apoi o punem la fiert neaparat cu apa fierbinte.
Dam un clocot si o scurgem, procedam asa de doua ori, apoi in a trei apa punem costita taiata si spalata, si egumele taiate.
Fierbem pana sunt fierte toate foarte bine, acrim cu bors, punem sarea si piperul dupa gust, lingura de bulion, pastele rupte in bucati si mai dam un clocot.
Luam de pe foc, taiem patrunjelul si il punem in oala, punem capacul si lasam sa se patrunda aromele.
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii