autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de fasole cu costita afumata

Autor: crenguta (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: crenguta (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 ianuarie 2016

Ingrediente
300 g fasole colorate, 500g costita afumata, 1 ceapa mare sau 2 mai mici, 2 ardei, o radacina de pastarnac, un morcov, o telina mica, o legatura de patrunjel, 1 lingura pasta de tomate, sare, piper, bors de putina, spaghetti

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Alegem fasolea si o punem la umflat cateva ore in apa, apoi o punem la fiert neaparat cu apa fierbinte.

Dam un clocot si o scurgem, procedam asa de doua ori, apoi in a trei apa punem costita taiata si spalata, si egumele taiate.

Fierbem pana sunt fierte toate foarte bine, acrim cu bors, punem sarea si piperul dupa gust, lingura de bulion, pastele rupte in bucati si mai dam un clocot.

Luam de pe foc, taiem patrunjelul si il punem in oala, punem capacul si lasam sa se patrunda aromele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de limba

Ciorba de limba

Se spala limba si tine in apa rece ca sa iasa sangele, apoi se pune la fiert in 4 litri de apa rece

20 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Spalam sflecla, o punem intr-o oala cu apa si o punem la fiert. Cand este bine patrunsa, scurgem

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g fasole colorate
  • 500g costita afumata
  • 1 ceapa mare sau 2 mai mici
  • 2 ardei
  • o radacina de pastarnac
  • un morcov
  • o telina mica
  • o legatura de patrunjel
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • bors de putina
  • spaghetti

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de sfecla rosie preparat la rece