Alegem fasolea si o punem la umflat cateva ore in apa, apoi o punem la fiert neaparat cu apa fierbinte.
Dam un clocot si o scurgem, procedam asa de doua ori, apoi in a trei apa punem costita taiata si spalata, si egumele taiate.
Fierbem pana sunt fierte toate foarte bine, acrim cu bors, punem sarea si piperul dupa gust, lingura de bulion, pastele rupte in bucati si mai dam un clocot.
Luam de pe foc, taiem patrunjelul si il punem in oala, punem capacul si lasam sa se patrunda aromele.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii