autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de fasole verde

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Ingrediente
500-700 g fasole verde curatata, 2-3 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 rosie, 1 ardei gras, 1 ceapa, frunze de telina, 500 ml bors

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se curata si se taie marunt, la fel si celelalte legume.
Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavatul taiate se adauga apa necesara apoi fasolea verde. Punem sare si piper si frunzele de telina. Lasam sa fiarba bine toate si la sfarsit adaugam borsul fiert separat( sau Bors Magic) mai lasam sa dea un clocot si apoi se poate servi.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
bors de fasole verde

bors de fasole verde

Se pun la fiert cu sare si ulei morcovul, patrunjelul, ceapa, taiate marunt, se pune si fasolea taiata

4 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors de dovlecei cu carne de pui

Bors de dovlecei cu carne de pui

Se pun la fiert tacamurile si cand dau in clocot li se ia spuma. Se pune apoi ceapa tocata, morcovul

9 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 28 noiembrie 2013

    Bine mai arata !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Dar mai ales e grozav in post.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Un bors care se poate servi si rece in zilele toride de vara.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500-700 g fasole verde curatata
  • 2-3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • frunze de telina
  • 500 ml bors

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Dar mai ales e grozav in post.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel cu legume si verdeturi proaspete