autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de fasole verde

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Ingrediente
500-700 g fasole verde curatata, 2-3 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 rosie, 1 ardei gras, 1 ceapa, frunze de telina, 500 ml bors

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se curata si se taie marunt, la fel si celelalte legume.
Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavatul taiate se adauga apa necesara apoi fasolea verde. Punem sare si piper si frunzele de telina. Lasam sa fiarba bine toate si la sfarsit adaugam borsul fiert separat( sau Bors Magic) mai lasam sa dea un clocot si apoi se poate servi.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
bors de fasole verde

bors de fasole verde

Se pun la fiert cu sare si ulei morcovul, patrunjelul, ceapa, taiate marunt, se pune si fasolea taiata

4 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors de perisoare

Bors de perisoare

Punem apa pe foc cu putina sare. In ea adaugam uleiul, morcovul ,ardeii, cartoful taiate cuburi si

12 voturi    7 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 28 noiembrie 2013

    Bine mai arata !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Dar mai ales e grozav in post.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Un bors care se poate servi si rece in zilele toride de vara.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500-700 g fasole verde curatata
  • 2-3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • frunze de telina
  • 500 ml bors

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

225 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Dar mai ales e grozav in post.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare