Bors de fasole verde

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Bors de fasole verde

Ingrediente

  • 500-700 g fasole verde curatata
  • 2-3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • frunze de telina
  • 500 ml bors

Mod de preparare

Zarzavatul se curata si se taie marunt, la fel si celelalte legume.

Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavatul taiate se adauga apa necesara apoi fasolea verde. Punem sare si piper si frunzele de telina. Lasam sa fiarba bine toate si la sfarsit adaugam borsul fiert separat( sau Bors Magic) mai lasam sa dea un clocot si apoi se poate servi.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor