autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de gulii

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 august 2009

Ingrediente
2 gulii, 2 morcovi, 1 patrunjel, 4 cepe verzi mici, 1 frunza telina, 1 rosie, 1 ardei gras, 500 ml bors, patrunjel verde, 2 linguri ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele se spala si se taie dupa bunul plac.Se pun la calit morcovii, ceapa, ardeiul si rosia, cand sunt gata se adauga apa necesara si guliile taiate.Se pune sare, piper si frunza de telina. Se lasa sa fiarba. Cind sunt gata fierte se adauga borsul ( sau Bors Magic) si se mai lasa sa dea un clocot.
Se presara patrunjel verde tocat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de gulii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors ucrainesc

Bors ucrainesc

Slanina o maruntim si o punem la prajit cind vedeti ca sa topit prajim in ea ciapa tocata marunt

29 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de pui in suc de rosii, cu boabe de strugure verde

Supa de pui in suc de rosii, cu boabe de strugure verde

Eu fac supa asta intr-o oala de 3 litri. Oparesc carnea de pui in 2 ape, apoi o pun la fiert in

3 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Buna,buna...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2009

    Super ciorbita,felicitari draga Sidy.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

69 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

232 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

25 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Buna,buna...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

97 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste