Se curata legumele se spala si se taie dupa bunul plac.Se pun la calit morcovii, ceapa, ardeiul si rosia, cand sunt gata se adauga apa necesara si guliile taiate.Se pune sare, piper si frunza de telina. Se lasa sa fiarba. Cind sunt gata fierte se adauga borsul ( sau Bors Magic) si se mai lasa sa dea un clocot.
Se presara patrunjel verde tocat deasupra.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii