autor:

Anonim

» » Supe de legume

bors de loboda

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
loboda, morcovi, ceapa, ceapa verde, orez, marar, leustean, cartofi, sare, bors, smantana, apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun sa fiarba impreuna frunzele de loboda taiate fasii, zarzavatul si cartofii taiati marunt. La sfarsit se adauga borsul fiert separat. Mararul si leusteanul tocate se adauga cand e aproape gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "bors de loboda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Bors de loboda

Bors de loboda

Spalam bine frunzele de loboda si le oparit 2-3 minute, apoi lasam la scurs pana se raceste. Taiem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de rosii cu ciuperci Supa de rosii cu ciuperci

Important: Rosiile trebuie sa fie coapte bine pentru a obtine un gust intens si o culoare corespunzatoare. Pasul 1: Rosiile se spala

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane