autor:

Vekas

» » Supe de carne

BORS DE MIEL

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
1 kg de oase de miel,, 1 legatura de ceapa verde,, 1 ceapa alba,, 4 cartofi, , 2 morcovi, , 1 legatura de stevie,, 1 legatura de loboda,, 3 rosii, , 200 ml de suc de rosii,, 1 litru de bors,, 1 legatura de leustean, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se fierbe carnea cca.50 de minute pana cand se inmoaie.Se adauga legumele tocate marunt : ceapa, morcovul, cartofii, rosiile, stevia si loboda.
2.Cand legumele sunt fierte,se adauga sucul de rosii, borsul fiert inainte si sare dupa gust. Dupa ce se adauga borsul,se mai lasa sa dea intr-un clocot si se ia de pe foc. Se presara leusteanul tocat marunt si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "BORS DE MIEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Bors de miel

Bors de miel

Se tine carnea in apa rece cam 1 ora, schimband din cand in cand apa ca sa iasa bine sangelele. Puneti-o

51 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de miel

Bors de miel

Se spala carnea, se pune cu apa rece si se lasa pe foc sa fiarba aproximativ 20 de minute timp in

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine):

    Am scos din congelator un pachet de carne si dupa ce s-a dezghetat, am vazut ca sunt oase de miel pentru bors. Asa ca am incercat aceasta reteta si totul a fost bine. Eu am mai folosit un dovlecel si ardei gras. A fost foarte buna. Mi-a amintit de Paste. :) Borsul il fac eu acasa. Felicitari pentru reteta.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg de oase de miel,
  • 1 legatura de ceapa verde,
  • 1 ceapa alba,
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 legatura de stevie,
  • 1 legatura de loboda,
  • 3 rosii
  • 200 ml de suc de rosii,
  • 1 litru de bors,
  • 1 legatura de leustean
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de pastai cu cartofi