Fierbem radacinoasele date prin razatoare si ceapa taiata marunt in 2,5 L de apa cu putina sare, se adauga ,apoi, 1/2 din ardeiul verde si 1/2 din ardeiul rosu,taiati fasii , cartofii taiati cuburi si facultativ, orezul. Cand zarzavatul este bine fiert,adaugam borsul clocotit si bucatile de peste si continuam fierberea la foc potrivit.Intre timp preparam pasta de ciusca. Taiem marunt ciusca, cele 2 jumatati de ardei, usturoiul si zarzavatul verde si le pasam la robotul nostru de bucatarie impreuna cu rosiile ( fara pielita ) sau bulionul , adaugand putin busuioc , putin cimbru, sare , piper , lingurita de zahar si uleiul pana obtinem o pasta omogena.Dregem borsul nostru cu pasta de ciusca obtinuta (nu cu toata ) dupa gust.Cand pestele este fiert, se scoate si se poate servi ca rasol cu mujdei de usturoi.Gata, borsul se serveste presurand leustean si patrunjel verde , taiate marunt. POFTA BUNA !!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii