autor:

Cely Snijec

» » Supe de legume

Bors de primavara

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
2 cartofi noi, o radacina morcov, o radacina pastarnac, o radacina telina, o radacina patrunjel, 2 legaturi loboda, o legatura spanac, 2 cepe verzi, un usturoi verde, o legatura leustean, verdeata(legatura patrunjel,marar,hasmatzuchi), 5 linguri ulei, 1 ou, , 2 linguri faina, smantana, 1/4 l bors acru

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se calesc foarte putin in ulei incins,se adauga cartofii taiati cuburi, radacinoasle date pe razatoare,apa.Se lasa la fiert.Intre timp se curata se spala zarzavatul si se adauga pe rand: loboda, spanacul, leuteanul.Se adauga borsul si fidelutele obtinute astfel:
din oul batut cu faina se face o omleta care dupa racire se taie marunt,sub forma de taitei.Se da un clocot,se presara verdeata,se drege cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de primavara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Bors de primavara

Bors de primavara

In oala cu ulei se calesc ceapa, ardeiul gras si tija de telina taiate cubulete, se adauga morcovul

4 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de praz cu peste(Sopa de alho porro com peixe)

Supa crema de praz cu peste(Sopa de alho porro com peixe)

Intr-o oala cu apa punem bucatile de peste si cand incepe sa fiarba mai lasam 5 min. Scoatem pestele

11 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Arata super si cred ca este foarte bun !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Multumesc pentru aprecieri.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 august 2009

    Gustoasa,sanatoasa si in plus arata grozav ciorbita preparata de tine...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 august 2009

      Eu cred ca e tare tare buna!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Eu acresc ciorbele cu zeama de varza. Borsul de loboda sau de primavara acresc cu bors de putina.

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Asa este ai dreptate,atitea bunatati de legume!eu o mai acresc si cu zeama de varza ca deh sunt olteanacadar cred ca merge si cu alte ingrediente dupa gustul fiecaruia .

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

      Este un bors foarte gustos

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 2 cartofi noi
  • o radacina morcov
  • o radacina pastarnac
  • o radacina telina
  • o radacina patrunjel
  • 2 legaturi loboda
  • o legatura spanac
  • 2 cepe verzi
  • un usturoi verde
  • o legatura leustean
  • verdeata(legatura patrunjel,marar,hasmatzuchi)
  • 5 linguri ulei
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • smantana
  • 1/4 l bors acru

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata super si cred ca este foarte bun !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa de legume cu gris