Spanacul se curata frunza cu frunza, se spala in mai multe ape si se lasa la scurs in strecuratoare. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt apoi se inabusa in grasime, se adauga morcovul curatat si taiat marunt, costita taiata cuburi mici impreuna cu zarzavatul curatat si taiat marunt. Se amesteca componentele in vasul de inabusire care se acopera cu un capac. Se adauga si spanacul si se amesteca. Dupa ce s-a inmuiat spanacul se adauga apa, apoi cartofii taiati felii si se lasa sa fiarba. Dupa citeva clocote se adauga borsul fiert separat si strecurat, rosiile curatate si taiate felii sau sucul de rosii. Cind totui a fiert, se retrage oala de pe foc, se adauga leusteanul si patrunjelul taiat marunt. Se potriveste gustul de sare si acru. Se poate servi cu crutoane de pîine.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii