autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de zarzavat

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 septembrie 2009

Ingrediente
2 morcovi, 2 patrunjei, 1/2 dovlecel, 1/2 varza, 1-2 ardei gras, 1 rosie, 4 cartofiori, 1/2 gulie, 100 g mazare, 100 g fasole verde, 500 ml bors, frunze patrunjel verde, sare, piper, oase cu carne( pulpa pui)

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se lasa asa pina sunt fierte. Se spumeaza.Se curata toate zarzavaturile si legumele.Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavaturile taiate marunt si se adauga supa de oase si apa daca mai este necesar.Punem sare si piper si lasam sa fiarba bine toate.
Cand toate legumele au fiert adaugam borsul sau Bors magic fiert separat si lasam sa mai dea cateva clocote.
Se serveste cu patrunjel verde tocat, deasupra si cu ardei iute...
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de zarzavat cu carne de porc

Bors de zarzavat cu carne de porc

Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece. Cand fierbe i se ia cu o paleta spuma si

12 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

1. Carnea de pasare se da prin masina de tocat, impreuna cu jumatate de ceapa, apoi se amesteca bine

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Si daca adaugi in farfurie o lingura de smantanaaa, mananci si lingura.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Apetisant acest bors!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009

    Bors adevarat,felicitari.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

      Foarte bun acest bors.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 varza
  • 1-2 ardei gras
  • 1 rosie
  • 4 cartofiori
  • 1/2 gulie
  • 100 g mazare
  • 100 g fasole verde
  • 500 ml bors
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • oase cu carne( pulpa pui)

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Si daca adaugi in farfurie o lingura de smantanaaa, mananci si lingura.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors taranesc cu carne afumata