Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece. Cand fierbe i se ia cu o paleta spuma si cand s-a terminat spumuirea incepem sa punem zarzavatul. Se curata, se toaca ceapa si se pune peste carne. Se curata morcovul, se da prin razatoarea mica si la fel se pune peste carne. Telina se curata, se taie o bucata potrivita din ea, dupa care ceea ce a ramas se inveleste in prosoape de bucatarie de hartie si se pune intr-o punga la frigider.Bucata de telina taiata se da prin razatoarea mica si se pune peste carne. Lasam sa fiarba pana cand zarzavatul este aproape fiert. In timpul acesta curatam gulia si o dam pe razatoarea mare. Cand zarzavatul este aproape fiert punem gulia, cele 4 maini de mazare si cele 4 maini de fasole.La sfarsit punem dovlecelul dat prin razatoarea mare, broccoli si sucul de rosii si lasam sa fiarba 10 minute, dupa care punem borsul. Dupa ce a fiert borsul se stinge si se pune leusteanul tocat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii