autor:

Anonim

» » Supe de legume

Bors de zarzavat si legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
ceapa, morcovii, cartofii, rosii, ardei, sfecla, varza, dovlecei, fasole verde, orez, ulei, smantana, patrunjel radacina, pastarnac, telina, leustean, bors, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii, telina, sfecla, pastarnacul, patrunjelul, ceapa, varza si ardeii se calesc in ulei, apoi se pun la fiert in 4 l de apa. Dupa ce au dat in clocot, se adauga fasolea, mazarea, cartofii, dovleceii, orezul si rosiile. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie zarzavatul
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de zarzavat si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de peste cu legume

Ciorba de peste cu legume

Curatam ,spalam si taiem legumele in bucati uniforme . Ghimbirul il taiem in cateva felii si il punem

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de zarzavaturi

Supa de zarzavaturi

Astazi va prezint o supa nu doar sanatoasa ci si foarte gustoasa... Tocam marunt ceapa si o punem

7 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de rosii cu ciuperci Supa de rosii cu ciuperci

Important: Rosiile trebuie sa fie coapte bine pentru a obtine un gust intens si o culoare corespunzatoare. Pasul 1: Rosiile se spala

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crema de sparanghel