autor:

alynapopa84

» » Borsuri si Ciorbe

Bors gustos

Autor: alynapopa84 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alynapopa84 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
1 litru apa, , ½ l bors, , 1 buc. ceapa, , ½ buc. telina, , ½ buc. morcov, , o legatura leustean, 4 buc. rosii, , 3 buc. cartofi, , o lingurita faina, , 2-3 linguri ulei, , 1 ou, , sare

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul curatat si spalat se taie marunt si se prajeste usor in ulei, adaugind la urma si faina. Se adauga apa, cartofii curatati, spalati si taiati in bucati mari si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se pun apoi rosiile curatate de pielita si taiate felii, si sare. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind cartofii sint gata, apoi se adauga borsul clocotit si dupa ce a mai dat un clocot, doua, se pune leusteanul tocat si se drege cu ou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors gustos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Tocam ceapa, morcovii, ardeii, telina si radacina de patrunjel si le fierbem intr-o oala cu apa de

7 voturi    1 comentariu
2h
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PERISOARE

CIORBA DE PERISOARE

Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt sau pestisori. Rosiile se spala,se oparesc cca un minut

113 voturi    28 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Apetisant

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

    Delicios borsul tau...

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 litru apa
  • ½ l bors
  • 1 buc. ceapa
  • ½ buc. telina
  • ½ buc. morcov
  • o legatura leustean
  • 4 buc. rosii
  • 3 buc. cartofi
  • o lingurita faina
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ou
  • sare

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisant

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta