autor:

alynapopa84

» » Borsuri si Ciorbe

Bors gustos

Autor: alynapopa84 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alynapopa84 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
1 litru apa, , ½ l bors, , 1 buc. ceapa, , ½ buc. telina, , ½ buc. morcov, , o legatura leustean, 4 buc. rosii, , 3 buc. cartofi, , o lingurita faina, , 2-3 linguri ulei, , 1 ou, , sare

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul curatat si spalat se taie marunt si se prajeste usor in ulei, adaugind la urma si faina. Se adauga apa, cartofii curatati, spalati si taiati in bucati mari si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se pun apoi rosiile curatate de pielita si taiate felii, si sare. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind cartofii sint gata, apoi se adauga borsul clocotit si dupa ce a mai dat un clocot, doua, se pune leusteanul tocat si se drege cu ou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors gustos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Taiem carnea cubulete, iar zarzavaturile le spalam le curatam si le maruntim (vezi foto). Punem

27 voturi    4 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Bors de peste

Bors de peste

Pestele se taie in bucati potrivit de mari. Zarzavatul (morcovul,telina) se da prin razatoare si

0 voturi    0 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Apetisant

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

    Delicios borsul tau...

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 litru apa
  • ½ l bors
  • 1 buc. ceapa
  • ½ buc. telina
  • ½ buc. morcov
  • o legatura leustean
  • 4 buc. rosii
  • 3 buc. cartofi
  • o lingurita faina
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ou
  • sare

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisant

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

98 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara