autor:

Anonim

» » Supe de legume

Bors moldovenesc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, radacina de telina, morcovi, pastarnac, castraveti murati, bors, leustean si patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se fierb in apa (3 l) cu sare si se spumeaza. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele (ceapa, telina, morcovi, pastarnac, radacina de patrunjel) si castraveti murati. Cand legumele si carnea sunt fierte, se adauga borsul si se continua fierberea inca 10 min. Spre sfarsit se adauga leustean verde si cantitatea de patrunjuel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors moldovenesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Bors moldovenesc cu fasole, ca la mama acasa (de post)

Bors moldovenesc cu fasole, ca la mama acasa (de post)

Desigur, borsul de fasole in regiunea Moldovei, se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in

5 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Supe de legume
Supa rece de castravete

Supa rece de castravete

Tocati marunt castravetele, nucile si mararul. Se pun toate acestea intr-un bol si se aduga peste

2 voturi    0 comentarii
20 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa-crema de dovleac Supa-crema de dovleac

Nu am facut niciodata, dar mi-am zis ca merita sa incerc. Dovleacul il aveam de la tara, mi-a mai ramas sa caut cea mai buna reteta. Fiindca

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac cu mar Supa crema de dovleac cu mar

Pentru inceput am facut supa de pui. Am avut cateva resturi ramase de la un pui, adica gat, grasime si aripi, le-am pus la fiert in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de spanac si lapte