Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 august 2008
Ingrediente
carne de vita, ceapa, radacina de telina, morcovi, pastarnac, castraveti murati, bors, leustean si patrunjel verde, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Bucatile de carne se fierb in apa (3 l) cu sare si se spumeaza. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele (ceapa, telina, morcovi, pastarnac, radacina de patrunjel) si castraveti murati. Cand legumele si carnea sunt fierte, se adauga borsul si se continua fierberea inca 10 min. Spre sfarsit se adauga leustean verde si cantitatea de patrunjuel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors moldovenesc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Desigur, borsul de fasole in regiunea Moldovei, se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in
58 voturi
5 comentarii
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate