autor:

Anonim

» » Supe de legume

Bors moldovenesc cu fasole boabe

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
fasole boabe, sare, bors, ulei, foi de dafin, leustean si patrunjel verde, ardei gras, cimbru, radacina de telina, ceapa, morcovi, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Cand fasolea e fiarta pe jumatate, se adauga morcovii, telina si ceapa inabusite in ulei, ardeiul, cimbrul si foile de dafin. Spre sfarsit se adauga rosiile, sarea, si se continua fierberea 10 min., dupa care se adauga borsul, leusteanul si jumatate din cantitatea de patrunjel verde. Se mai fierb 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors moldovenesc cu fasole boabe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba cruda de telina

Ciorba cruda de telina

Cand am inceput sa experimentez alimentatia fara foc, am incercat si cateva supe/ciorba crude, dar

3 voturi    1 comentariu
30 min
Supe de legume
Ciorbita de legume cu smantana , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Ciorbita de legume cu smantana , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Cartofii se curata si se taie cubulete . Varza se taie fasii subtiri . Morcovul se curata si se taie

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Teodora , 30 decembrie 2009

    Eu sunt moldoveanca iar borsul de fasole il fac cu o prajeala,intelegi?Vreau sa vad si eu un bors moldovenesc cu prajeala,adica stii tu,prajesti ceapa separat dupa care o adaugi in oala.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

15 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

Teodora

Eu sunt moldoveanca iar borsul de fasole il fac cu o prajeala,intelegi?Vreau sa vad si eu un bors moldovenesc cu prajeala,adica stii tu,prajesti ceapa separat dupa care o adaugi in oala.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Gazpacho bucurestean