autor:

Anonim

» » Supe de legume

Bors moldovenesc cu fasole boabe

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
fasole boabe, sare, bors, ulei, foi de dafin, leustean si patrunjel verde, ardei gras, cimbru, radacina de telina, ceapa, morcovi, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Cand fasolea e fiarta pe jumatate, se adauga morcovii, telina si ceapa inabusite in ulei, ardeiul, cimbrul si foile de dafin. Spre sfarsit se adauga rosiile, sarea, si se continua fierberea 10 min., dupa care se adauga borsul, leusteanul si jumatate din cantitatea de patrunjel verde. Se mai fierb 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors moldovenesc cu fasole boabe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de legume

Supa de legume

Se curata ceapa, cartofii si morcovii. Se spala bine legumele si se pun la fiert intr-o oala cu apa

17 voturi    2 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de rosii cu orez

Supa de rosii cu orez

Legumele se spala bine se curata de coaja si se pun la fiert intregi(fara rosii),in apa rece.Dupa

13 voturi    6 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 15 %
129.99 lei
110.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Teodora , 30 decembrie 2009

    Eu sunt moldoveanca iar borsul de fasole il fac cu o prajeala,intelegi?Vreau sa vad si eu un bors moldovenesc cu prajeala,adica stii tu,prajesti ceapa separat dupa care o adaugi in oala.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

15 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

Teodora

Eu sunt moldoveanca iar borsul de fasole il fac cu o prajeala,intelegi?Vreau sa vad si eu un bors moldovenesc cu prajeala,adica stii tu,prajesti ceapa separat dupa care o adaugi in oala.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate

Se curata zarzavatul de coaja, apoi ceapa se taie marunt, dovleacul, morcovul si radacina de patrunjel se taie in cubulete mici, la

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de legume si ardei copt Supa crema de legume si ardei copt

Se curata cartofii, se spala si se taie in cubulete; morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata de coaja, se spala si

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de mazare cu piept de pui, orez si zdrente de ou