Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 18 august 2008
Ingrediente
praz, orez, pastarnac, ulei, morcovi, patrunjel radacina, rosii, sare, bors, patrunjel verde, leustean, smantana
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Zarzavatul se pune la fiert in apa. Cand zarzavatul s-a fiert, se adauga prazul calit in ulei bine incins. Se adauga orezul si, dupa ce s-a fiert, se incorporeza feliile de rosii, borsul, verdeata si sarea. Se drege cu oua batute cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors moldovenesc cu praz" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul
1 vot
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate