autor:

Anonim

» » Supe de legume

Bors moldovenesc cu praz

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
praz, orez, pastarnac, ulei, morcovi, patrunjel radacina, rosii, sare, bors, patrunjel verde, leustean, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se pune la fiert in apa. Cand zarzavatul s-a fiert, se adauga prazul calit in ulei bine incins. Se adauga orezul si, dupa ce s-a fiert, se incorporeza feliile de rosii, borsul, verdeata si sarea. Se drege cu oua batute cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors moldovenesc cu praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de conopida

Supa de conopida

Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,

10 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul

1 vot    1 comentariu
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • praz
  • orez
  • pastarnac
  • ulei
  • morcovi
  • patrunjel radacina
  • rosii
  • sare
  • bors
  • patrunjel verde
  • leustean
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de fasole mung,  gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de fasole mung, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Pentru inceput am facut supa limpede de pui. Am avut un pui de tara, crescut liber si hranit cu porumb. Grasimea galbena a puiului ii

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte. Eu am avut ciuperci bio, de pasune, muuuult mai aromate ca si ciupercile

0 voturi    0 comentarii
40 min
Multicooking
Supa de rosii cu ghebe