autor:

Anonim

» » Supe de legume

Bors moldovenesc cu praz

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
praz, orez, pastarnac, ulei, morcovi, patrunjel radacina, rosii, sare, bors, patrunjel verde, leustean, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se pune la fiert in apa. Cand zarzavatul s-a fiert, se adauga prazul calit in ulei bine incins. Se adauga orezul si, dupa ce s-a fiert, se incorporeza feliile de rosii, borsul, verdeata si sarea. Se drege cu oua batute cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors moldovenesc cu praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de urzici

Supa crema de urzici

In vasul cu ulei, se pun legumele curatate, spalate, taiate cuburi, leurda cu cozile taiate, spalata

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Supa cu galusti-pentru pitici sanatosi

Supa cu galusti-pentru pitici sanatosi

Supa aceasta o pregatesc destul de des, baietelului meu ii place foarte mult (dar si noua).Pun la

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • praz
  • orez
  • pastarnac
  • ulei
  • morcovi
  • patrunjel radacina
  • rosii
  • sare
  • bors
  • patrunjel verde
  • leustean
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE