autor:

Anonim

» » Supe de legume

Bors moldovenesc cu praz

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
praz, orez, pastarnac, ulei, morcovi, patrunjel radacina, rosii, sare, bors, patrunjel verde, leustean, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se pune la fiert in apa. Cand zarzavatul s-a fiert, se adauga prazul calit in ulei bine incins. Se adauga orezul si, dupa ce s-a fiert, se incorporeza feliile de rosii, borsul, verdeata si sarea. Se drege cu oua batute cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors moldovenesc cu praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii rece - Gazpacho

Supa de rosii rece - Gazpacho

La robotul de bucatarie punem toate ingridentele ptr supa si actionam robotul 3 minute pina ce toate

12 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de dovleac

Supa crema de dovleac

Dovleacul, rosiile si ardeiul se fac pasta cu ajutorul robotului cu lama in forma de S. Se adauga

7 voturi    6 comentarii
15 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • praz
  • orez
  • pastarnac
  • ulei
  • morcovi
  • patrunjel radacina
  • rosii
  • sare
  • bors
  • patrunjel verde
  • leustean
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu fructe Supa crema de dovleac cu fructe

Dovleacul curatat de coaja si seminte, taiat cubulete, la fel si fructele, ceapa, morcovul si telina, lamaita spalata, toate se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de conopida