autor:

Anonim

» » Supe de legume

Bors pescaresc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
capete si cozi de peste, morcovi, ceapa, radacina de telina, leustean verde, marar, sare, patrunjel verde, radacina de pastarnac si patrunjel, pasta de tomate, bors, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Morcovii, telina si radacina de patrunjel, pastarnacul si ceapa se fierb in apa clocotita cu sare. Cand legumele sunt fierte, se adauga pasta de tomate si borsul. Dupa cca 5 min. de fierbere se adauga capetele si cozile de peste si se continua fierberea. Se adauga apoi rosiile, mararul verde, leusteanul verde, jumatate din cantitatea de patrunjel si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors pescaresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Crema de naut

Crema de naut

Asta este rețeta originală pentru crema de naut. Există multe variante în care poate fi

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de legume
Ciorba de pui de casa

Ciorba de pui de casa

Pui intr-o oala apa rece, in jur de 2 litri si apoi pui bucatile de carne de pui. Lasi sa fiarba

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • capete si cozi de peste
  • morcovi
  • ceapa
  • radacina de telina
  • leustean verde
  • marar
  • sare
  • patrunjel verde
  • radacina de pastarnac si patrunjel
  • pasta de tomate
  • bors
  • rosii

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de legume cu galuste condimentate