autor:

Anonim

» » Supe de legume

Bors pescaresc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
capete si cozi de peste, morcovi, ceapa, radacina de telina, leustean verde, marar, sare, patrunjel verde, radacina de pastarnac si patrunjel, pasta de tomate, bors, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Morcovii, telina si radacina de patrunjel, pastarnacul si ceapa se fierb in apa clocotita cu sare. Cand legumele sunt fierte, se adauga pasta de tomate si borsul. Dupa cca 5 min. de fierbere se adauga capetele si cozile de peste si se continua fierberea. Se adauga apoi rosiile, mararul verde, leusteanul verde, jumatate din cantitatea de patrunjel si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors pescaresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de dovleac cu ghimbir

Supa crema de dovleac cu ghimbir

Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Dovleacul

5 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
CIORBITA DE FASOLE DE POST

CIORBITA DE FASOLE DE POST

Se pun conservele de fasole intr-o strecuratoare, se trec sub jet de apa rece si se scurg. Se curata

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • capete si cozi de peste
  • morcovi
  • ceapa
  • radacina de telina
  • leustean verde
  • marar
  • sare
  • patrunjel verde
  • radacina de pastarnac si patrunjel
  • pasta de tomate
  • bors
  • rosii

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa crema de legume cu zdrente de ou