autor:

Anonim

» » Supe de legume

Bors rusesc cu rinichi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
rinichi de vita, cartofi, morcovi, ceapa, sare, ulei, otet, bors, smantana, faina, foi de dafin, supa de oase, oua, radacina de telina, patrunjel verde,castraveti murati

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Rinichii opariti se fierb in apa (1 l) cu sare si foi de dafin si se spumeaza. Morcovii, telina si ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de apa. Supa de oase se fierbe, se adauga legumele inabusite, castravetii si cartofii, continuand fierberea. Spre sfarsit se adauga borsul, sarea, si rinichii. Din faina, galbenusuri, smantana si putina supa se prepara o compozitie care se adauga la bors si se mai fierb cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rusesc cu rinichi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de manatarci

Ciorba de manatarci

Se curata ceapa,se toaca si se pune la undit cu putin ulei,cand ceapa este translucida se adauga

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de rosii cu galuste imperiale

Supa de rosii cu galuste imperiale

Galuste: Se amesteca ouale cu cascavalul, apoi se adauga untul, se amesteca bine si, la sfarsit,

15 voturi    2 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • rinichi de vita
  • cartofi
  • morcovi
  • ceapa
  • sare
  • ulei
  • otet
  • bors
  • smantana
  • faina
  • foi de dafin
  • supa de oase
  • oua
  • radacina de telina
  • patrunjel verde,castraveti murati

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de leurda