autor:

Anonim

» » Supe de legume

Bors rusesc cu spanac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, spanac, morcovi, radacina de telina, ceapa verde, marar verde, patrunjel verde, sfecla rosie, cartofi, rosii, ulei, bors, smantna, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (3 l) cu sare si se spumeaza. Cand carnea e fiarta pe jumatate, se adauga legumele (morcovi, telina, ceapa) inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga cartofii, sfecla rosie, ceapa verde, spanacul si se mai fierb impreuna 10 min. Spre sfarsit se adauga rosiile, borsul si jumatate din cantiattea de marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rusesc cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de legume pasate cu porumb

Supa de legume pasate cu porumb

Se curata toate legumele, se spala si se pun la fiert intr-o oala.Dupa ce s-au fiert ,pastram apa

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de legume
Supa de rosii cu galuste

Supa de rosii cu galuste

Rosiile se spala ,se pun intr-un vas cu apa si se oparesc cateva minute(3-4) pentru a putea fi decojite

5 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • spanac
  • morcovi
  • radacina de telina
  • ceapa verde
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sfecla rosie
  • cartofi
  • rosii
  • ulei
  • bors
  • smantna
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de naut cu rosii