autor:

Anonim

» » Supe de legume

Bors rusesc cu spanac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, spanac, morcovi, radacina de telina, ceapa verde, marar verde, patrunjel verde, sfecla rosie, cartofi, rosii, ulei, bors, smantna, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (3 l) cu sare si se spumeaza. Cand carnea e fiarta pe jumatate, se adauga legumele (morcovi, telina, ceapa) inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga cartofii, sfecla rosie, ceapa verde, spanacul si se mai fierb impreuna 10 min. Spre sfarsit se adauga rosiile, borsul si jumatate din cantiattea de marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rusesc cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul

1 vot    1 comentariu
45 min
Supe de legume
Supa-crema de cartofi dulci

Supa-crema de cartofi dulci

Nu credeam ca o simpla supa-crema poate sa fie atat de pufoasa, cred ca e cuvantul potrivit. Daca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • spanac
  • morcovi
  • radacina de telina
  • ceapa verde
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sfecla rosie
  • cartofi
  • rosii
  • ulei
  • bors
  • smantna
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Gulas Gulas

Pentru inceput se pune carnea de vitel la fiert in 2 litri de apa, deoarece este carnea ce fierbe mai greu decat cea de porc. Se fierbe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de praz Ciorba de praz

Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina

0 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de legume cu bacon afumat