autor:

Anca Bunea

» » Dulciuri diverse

Briose cu ciocolata si banane

Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2015

Ingrediente
Ingrediente 16 briose:, 3 banane f coapte, 125 ml ulei vegetal, 2 oua, 100 g zahar brun, 225 g faina, 3 linguri caco pudra, cernuta, 1 lingurita bicarbonat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 g C si se pregateste tava pentru briose/ formele de silicon.

Se zdrobesc bananele cu furculita sau mixerul.

Se adauga uleiul, ouale si zaharul.

Separat, se amesteca bine faina cu pudra de cacao si bicarbonat.

Se adauga in amestecul de banane, mixand pana la omogenizarea completa a ingredientelor.

Se pune compozitia in forme cu ajutorul unei linguri, avand grija sa ne le umpleti pentru ca ele vor creste destul de mult in cuptor.

Se da forma la cuptor pentru 15 - 20 de minute.

Se scoate tava din cuptor, se lasa sa se raceasca 10 minute apoi se scot briosele pe un gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose cu banane si ciocolata a la Violeta's

Briose cu banane si ciocolata a la Violeta's

Amestecati untul cu zaharul, pana se formeaza o crema omogena. Adaugati banana si amestecati bine.

6 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Crema de zahar ars

Crema de zahar ars

Intr-o cratita incingeti la foc mediu 200 g zahar, amestecand usor pana caramelizeaza. Cand incepe

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente 16 briose:
  • 3 banane f coapte
  • 125 ml ulei vegetal
  • 2 oua
  • 100 g zahar brun
  • 225 g faina
  • 3 linguri caco pudra
  • cernuta
  • 1 lingurita bicarbonat

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bunea
Chec marmorat

Chec marmorat

Forma pe care am folosit-o are diametrul de 27 cm, volum de 2 l si este din silicon. Se unge

39 voturi    29 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta cu branza si zmeura

Tarta cu branza si zmeura

Se framanta aluatul (sau se prepara cu ajutorul robotului de bucatarie) amestecand faina cu untul

22 voturi    19 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Se fierb cartofii nedecojiti in apa cu putina sare, se curata de coaja si se paseaza cat sunt fierbinti,

10 voturi    8 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Prajitura de branza de vaci fara aluat