Se incalzeste cuptorul la 200 g C si se pregateste tava pentru briose/ formele de silicon.
Se zdrobesc bananele cu furculita sau mixerul.
Se adauga uleiul, ouale si zaharul.
Separat, se amesteca bine faina cu pudra de cacao si bicarbonat.
Se adauga in amestecul de banane, mixand pana la omogenizarea completa a ingredientelor.
Se pune compozitia in forme cu ajutorul unei linguri, avand grija sa ne le umpleti pentru ca ele vor creste destul de mult in cuptor.
Se da forma la cuptor pentru 15 - 20 de minute.
Se scoate tava din cuptor, se lasa sa se raceasca 10 minute apoi se scot briosele pe un gratar.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii