autor:

Anca Bunea

» » Dulciuri diverse

Briose cu ciocolata si banane

Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bunea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2015

Ingrediente
Ingrediente 16 briose:, 3 banane f coapte, 125 ml ulei vegetal, 2 oua, 100 g zahar brun, 225 g faina, 3 linguri caco pudra, cernuta, 1 lingurita bicarbonat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 g C si se pregateste tava pentru briose/ formele de silicon.

Se zdrobesc bananele cu furculita sau mixerul.

Se adauga uleiul, ouale si zaharul.

Separat, se amesteca bine faina cu pudra de cacao si bicarbonat.

Se adauga in amestecul de banane, mixand pana la omogenizarea completa a ingredientelor.

Se pune compozitia in forme cu ajutorul unei linguri, avand grija sa ne le umpleti pentru ca ele vor creste destul de mult in cuptor.

Se da forma la cuptor pentru 15 - 20 de minute.

Se scoate tava din cuptor, se lasa sa se raceasca 10 minute apoi se scot briosele pe un gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose cu banane si ciocolata a la Violeta's

Briose cu banane si ciocolata a la Violeta's

Amestecati untul cu zaharul, pana se formeaza o crema omogena. Adaugati banana si amestecati bine.

6 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

Cum preparam crema de ciocolata: Rupem ciocolata bucatele si o punem intr-o craticioara pe foc cu

11 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente 16 briose:
  • 3 banane f coapte
  • 125 ml ulei vegetal
  • 2 oua
  • 100 g zahar brun
  • 225 g faina
  • 3 linguri caco pudra
  • cernuta
  • 1 lingurita bicarbonat

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bunea
Chec marmorat

Chec marmorat

Forma pe care am folosit-o are diametrul de 27 cm, volum de 2 l si este din silicon. Se unge

41 voturi    29 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta cu branza si zmeura

Tarta cu branza si zmeura

Se framanta aluatul (sau se prepara cu ajutorul robotului de bucatarie) amestecand faina cu untul

22 voturi    19 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Se fierb cartofii nedecojiti in apa cu putina sare, se curata de coaja si se paseaza cat sunt fierbinti,

10 voturi    8 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura din ciocolata si capsuni