Faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si ghimbirul, le amestecam pe toate intr-un bol.
Separat frecam ouale cu zaharul pana-si dubleaza volumul, apoi incorporam uleiul usor (nu tot odata) amestecand in continuare si la final adaugam dovleacul. Amestecam cele doua compozitii, care au consistenta unei smantani groase si repartizam aluatul in formele de briose. Le dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 35-40 minute. Eu am pus in jumatate din cantitate si cate o lingurita de lapte condensat.
Dup ace se racesc le ornati dupa preperinta, cu zahar , ciocolata alba ori neagra.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii