autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Briose cu faina de malai si miere

Autor: Badea (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Badea (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2013

Ingrediente
pentru 20 bucati:1+1/2 pahar faina, 1/2 pahar faina de malai,o lingurita praf de copt,1/2 lingurita bicarbonat de sodiu,un praf de sare, pahar miere,1/2 pahar unt topit,doua oua,o lingurita esenta vanilie,1/2 pahar smantana sau lapte.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca mierea cu untul si cu ouale,apoi se adauga vanilia si faina amestecata in prealabil cu faina de malai,praful de copt,bicarbonatul de sodiu si praful de sare.Se adauga apoi laptele,se amesteca pana se omogenizeaza totul.Se pun doua linguri de aluat in fiecare hartiuta de briose si se dau la cuptor circa 20 de minute. Cand sunt gata se lasa sa se raceasca,apoi se ung cu miere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu faina de malai si miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosi pufoase

Gogosi pufoase

1. Dizolvam drojdia in 50 ml lapte caldut. Restul de lapte il incalzim impreuna cu zaharul, atat

974 voturi    63 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Dulceaţă de mere dietetică

Dulceaţă de mere dietetică

Iti pui soţul sa cureţe merele şi tu, doamna mea, le tai felii. Le pui într-o cratiţă de 8-10

11 voturi    8 comentarii
2h 40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 februarie 2013

    Tare interesant...

  • Adriana B

    Adriana B (Chef de cuisine) , 08 februarie 2013

    Cred ca sunt delicioase!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • pentru 20 bucati:1+1/2 pahar faina
  • 1/2 pahar faina de malai,o lingurita praf de copt,1/2 lingurita bicarbonat de sodiu,un praf de sare, pahar miere,1/2 pahar unt topit,doua oua,o lingurita esenta vanilie,1/2 pahar smantana sau lapte.

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Tare interesant...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Clatite cu bere