Se amesteca mierea cu untul si cu ouale,apoi se adauga vanilia si faina amestecata in prealabil cu faina de malai,praful de copt,bicarbonatul de sodiu si praful de sare.Se adauga apoi laptele,se amesteca pana se omogenizeaza totul.Se pun doua linguri de aluat in fiecare hartiuta de briose si se dau la cuptor circa 20 de minute. Cand sunt gata se lasa sa se raceasca,apoi se ung cu miere.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii