autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Briose cu nuca de cocos

Autor: Toderica Cristina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Toderica Cristina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Ingrediente
2 oua, 1/2 pahar lapte, 1/2 pahar ulei, 1 pahar nuca de cocos, 1 pahar zahar, 1,5 pahare faina, 1 plic praf de copt, un praf sare, 1 ciocolata dupa preferinta

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Folosim ca unitate de referinta in masurarea ingredientelor un pahar. Trebuie ca de fiecare data sa fie acelasi pahar (sa nu difere cumva cantitatea de ingrediente).



Omogenizam bine, cu mixerul, toate ingredientele, apoi cu lingura punem compozitia in formele de briose cam 3/4 din volumul acestora. Dam totul la cuptor, mai intai la foc iute pentru cateva minute, apoi scadem la foc mediu. Decoram dupa imaginatie, cu zahar pudra sau glazura de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose cu nuca de cocos si ciocolata

Briose cu nuca de cocos si ciocolata

Pasul 1: Punem praful de copt si sare peste faina cernuta si omogenizam. Incalzim cuptorul. Pasul

3 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri
Briose cu portocala si nuca de cocos

Briose cu portocala si nuca de cocos

Intr-un castron, cernem faina, adaugam praful de copt, zaharul pudra si nuca de cocos. Batem cele

20 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1/2 pahar lapte
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 pahar nuca de cocos
  • 1 pahar zahar
  • 1,5 pahare faina
  • 1 plic praf de copt
  • un praf sare
  • 1 ciocolata dupa preferinta

Raporteaza reteta

Retete
de Toderica Cristina
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Bateti bine ouale cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Adaugati faina in ploaie si praful de

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Saramura de pui cu mamaliguta

Saramura de pui cu mamaliguta

Se frige carnea pe gratar si rosiile. In acest timp se prepara saramura: 500 gr apa calda, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Retete la gratar
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Ferrero Rocher