Briose din paste cu sunca si rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Briose din paste cu sunca si rosii

Ingrediente

  • 150 g paste
  • 100 g mozzarella
  • 20 g sunca
  • 4 rosii cherry
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura pesmet
  • frunze de busuioc pentru decor

Mod de preparare

Pregatim ingredientele astfel incat sa le avem la indemana si sa terminam repede briosele. Punem pastele la fiert in apa cu sare si le fierbem conform instructiunilor de pe pachet. Cat timp se fierb acestea ungem formele de briose cu ulei, apoi le tapetam cu pesmet (in strat generos pe fundul formei). Cand pastele sunt fierte le scurgem, apoi punem un strat in forme, acoperind peretii si fundul. Punem un rand de cubulete mici de sunca, mozzarella si cuburi foarte mici dintr-o rosie cherry. Acoperim cu un rand de paste, asezam iar un strat de mozzarella si un strat final de paste. Batem un ou cu smantana, sare si piper si turnam cate o lingura (sau mai mult) peste fiecare compozitie de paste din forme. Pe fiecare briosa de paste asezam cate o jumatate de rosie cherry. Coacem briosele in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 10 minute, sau pana se topeste mozzarella ce va lipi pastele intre ele si se coace oul batut cu smantana.

Le scoatem si servim imediat, dar sunt la fel de bune si reci.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise