Pentru inceput trebuie sa topim untul. Mixam untul cu zaharul. Adaugam ouale pe rand si mixam duopa fiecare pana se incorporeaza perfect in compozitie.
Adaugam o lingura de esenta de vanilie iar apoi incorpora faina. Punem cate 2 linguri si mixam dupa fiecare. Ungem cu un buretel imbibat in ulei formele pentru briose. Eu am folosit fluturi si forma de soare.
Puteti folosi ce forme doriti sau aveti. Umplem formele cu aluat. Eu am pus cam 2 linguri pline de aluat. Preincalzim cuptorul si apoi introducem formele in cuptor pentru 20 de minute la temperatura medie. Le puteti orna dupa placul vostru.
Se servesc ca atare sau cu lapte, crema de vanilie, ciocolata, fructe. Sunt delicioase!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii