Despartiti buchetelele de broccoli de pe tulpina. Fierbeti-le 4 minute in apa cu sare. Treceti-le printr-un jet de apa rece si lasati-le sa se raceasca.
Curatati si taiati cepele in ineluse. Clatiti ciupercile si taiati-le in felii mai mici (daca sunt mari). Stropiti-le cu o lingurita de suc de lamaie.
Spalati rosiile si taiati-le in patru, apoi pe lateral, in 2-3 bucatele mai mici. Curatati de coaja ouale fierte si taiati-le in doua. Scoateti galbenusurile, iar albusurile taiati-le felii subtiri.
Zdrobiti galbenusurile cu o furculita si amestecati-le cu mustarul si otetul. Sarati si piperati. Adaugati uleiul, amestecand ca la maioneza. Subtiati sosul, adaugand vinul alb.
Prajiti usor alunele (curatate de coaja) sau migdalele intr-o tigaie, fara grasime, pe flacara mica, amestecand. Lasati-le sa se raceasca. Zdrobiti-le foarte usor in mojar. Amestecati toate ingredientele salatei cu sosul. Puneti totul intr-un castron si presarati deasupra alunele sau migdalele prajite.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii