Desfaceti broccoli in buchetele si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa cu sare cat sa le acopere.Se pun cand apa a fiert si mai lasati sa fiarba doar 5 minute.
Scoateti apoi buchetelele,scurgeti-le de apa si puneti-le pe un platou cald.Amestecati intr-un vas,la foc micuntul,ardeiul iute taiat marunt,zeama de la lamaie,sosul de soia,sare,piper,boia si cand untul s-a topit,turnati amestecul peste broccoli.Prajiti alunele zdrobite in tigaia uscata,inlaturati cojile maronii si presarati alunele peste broccoli,inainte de servire.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii