autor:

» » Aluaturi si Foietaje

Brown Bread

Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 17 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 17 mai 2006

Ingrediente
600 gr. faina integrala, 180 gr. faina alba, bicarbonat, sare, zahar nerafinat, ulei de masline, 0,6 litri lapte batut

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se pun faina alba si bicarbonatul intr-un vas. Se adauga faina integrala, sarea si zaharul nerafinat si se amesteca bine. Se adauga apoi ulei de masline si laptele batut si se amesteca timp de 2 minute cu o lingura de lemn. Se unge cu ulei o tava in care se coac special painea/cozonacii. Se adauga compozitia. Se aseaza apoi la cuptor - care a fost in prealabil incalzit la exact 180 de grade C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brown Bread" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

37 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti spritati

Biscuiti spritati

Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie) Se lucreaza doar cu furculita,

114 voturi    35 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 600 gr. faina integrala
  • 180 gr. faina alba
  • bicarbonat
  • sare
  • zahar nerafinat
  • ulei de masline
  • 0,6 litri lapte batut

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete cu unt