autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Brown Bread

Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 17 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 17 mai 2006

Ingrediente
600 gr. faina integrala, 180 gr. faina alba, bicarbonat, sare, zahar nerafinat, ulei de masline, 0,6 litri lapte batut

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se pun faina alba si bicarbonatul intr-un vas. Se adauga faina integrala, sarea si zaharul nerafinat si se amesteca bine. Se adauga apoi ulei de masline si laptele batut si se amesteca timp de 2 minute cu o lingura de lemn. Se unge cu ulei o tava in care se coac special painea/cozonacii. Se adauga compozitia. Se aseaza apoi la cuptor - care a fost in prealabil incalzit la exact 180 de grade C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brown Bread" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Piinicele  parfumate

Piinicele parfumate

Intii dizolvam drojdia in 1/2 pahar de apa cu 1 lingura de zahar. In vasul mixerului am cernut faina

11 voturi    2 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje
Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate

Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 600 gr. faina integrala
  • 180 gr. faina alba
  • bicarbonat
  • sare
  • zahar nerafinat
  • ulei de masline
  • 0,6 litri lapte batut

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
paine de casa