autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Brown Bread

Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 17 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 17 mai 2006

Ingrediente
600 gr. faina integrala, 180 gr. faina alba, bicarbonat, sare, zahar nerafinat, ulei de masline, 0,6 litri lapte batut

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se pun faina alba si bicarbonatul intr-un vas. Se adauga faina integrala, sarea si zaharul nerafinat si se amesteca bine. Se adauga apoi ulei de masline si laptele batut si se amesteca timp de 2 minute cu o lingura de lemn. Se unge cu ulei o tava in care se coac special painea/cozonacii. Se adauga compozitia. Se aseaza apoi la cuptor - care a fost in prealabil incalzit la exact 180 de grade C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brown Bread" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Spirale cu ciocolata si cu crant de alune de padure

Spirale cu ciocolata si cu crant de alune de padure

Se intinde aluatul, iar deasupra se pune cacaoa amestecata cu zahar, apoi punem si ciocolata facuta

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigei de casa

Covrigei de casa

Se face aluat fara sa se lase la dospit si se taie cu forma de covrigei, iar pe deaspura se dau cu

71 voturi    11 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 600 gr. faina integrala
  • 180 gr. faina alba
  • bicarbonat
  • sare
  • zahar nerafinat
  • ulei de masline
  • 0,6 litri lapte batut

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu prune si crumble