Ciocolata si untul se pun pe foc si se topesc.
Brownies:
Ciocolata si untul se pun pe foc si se topesc. Nu se lasa prea mult, doar sa se lasa sa se topeasca. Cand s-a mai racorit, se adauga ouale si se amesteca bine.
Faina, cacaua, zaharul si praful de copt se amesteca intr-un bol. Se adauga si ciocolata topita impreuna cu ouale.
Compozitia se pune intr-o tava de 20/20 si se da la cuptor la 180 grade C, pentru 25 min.
Perele se curata de cotor si de coaja. Punem perele intr-un vas si peste ele punem vinul, apa, zaharul si vanilia. Se fierb perele pana se inmoaie. Se scot cu grija si se lasa sa se scurga.
In lichidul ramas (500 ml) se pune amidonul si se lasa sa fiarba pana se ingroasa .Sosul obtinut este transparent.
In farfuria de servit, vom pune sos, o portie de brownies, iar deasupra vom aseza o para fiarta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii