autor:

cretu_veronica22

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Brownies cu pere in sos de vin

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2017

Ingrediente
Brownies:, 200 gr ciocolata amaruie, 150 gr unt, 3 linguri cacao, 200 gr zahar, 1/2 lingurita praf de copt, 3 oua, 100 gr faina, , Pere fierte :, 5 pere, 300 ml vin, 150 ml apa, 200 gr zahar, 1 lingura extract de vanilie, , Sos de vin:, 500 ml vin in care au fiert perele, 25 gr amidon

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Brownies:
Ciocolata si untul se pun pe foc si se topesc. Nu se lasa prea mult, doar sa se lasa sa se topeasca. Cand s-a mai racorit, se adauga ouale si se amesteca bine.
Faina, cacaua, zaharul si praful de copt se amesteca intr-un bol. Se adauga si ciocolata topita impreuna cu ouale.
Compozitia se pune intr-o tava de 20/20 si se da la cuptor la 180 grade C, pentru 25 min.
Perele se curata de cotor si de coaja. Punem perele intr-un vas si peste ele punem vinul, apa, zaharul si vanilia. Se fierb perele pana se inmoaie. Se scot cu grija si se lasa sa se scurga.
In lichidul ramas (500 ml) se pune amidonul si se lasa sa fiarba pana se ingroasa .Sosul obtinut este transparent.

In farfuria de servit, vom pune sos, o portie de brownies, iar deasupra vom aseza o para fiarta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cu pere in sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • Brownies:
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 150 gr unt
  • 3 linguri cacao
  • 200 gr zahar
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 3 oua
  • 100 gr faina
  • Pere fierte :
  • 5 pere
  • 300 ml vin
  • 150 ml apa
  • 200 gr zahar
  • 1 lingura extract de vanilie
  • Sos de vin:
  • 500 ml vin in care au fiert perele
  • 25 gr amidon

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Retete

din Prajituri

Pandispan cu zmeura si mure Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale. Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar. Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar. Amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Blini, clatite rusesti