Ciocolata si untul se pun pe foc si se topesc.
Brownies:
Ciocolata si untul se pun pe foc si se topesc. Nu se lasa prea mult, doar sa se lasa sa se topeasca. Cand s-a mai racorit, se adauga ouale si se amesteca bine.
Faina, cacaua, zaharul si praful de copt se amesteca intr-un bol. Se adauga si ciocolata topita impreuna cu ouale.
Compozitia se pune intr-o tava de 20/20 si se da la cuptor la 180 grade C, pentru 25 min.
Perele se curata de cotor si de coaja. Punem perele intr-un vas si peste ele punem vinul, apa, zaharul si vanilia. Se fierb perele pana se inmoaie. Se scot cu grija si se lasa sa se scurga.
In lichidul ramas (500 ml) se pune amidonul si se lasa sa fiarba pana se ingroasa .Sosul obtinut este transparent.
In farfuria de servit, vom pune sos, o portie de brownies, iar deasupra vom aseza o para fiarta.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii