Taiati felii de paine din bagheta, asezati-le intr-o tava unsa cu unt si dati-le la cuptor pentru 15 minute, pana cand se rumenesc. Intre timp taiati maruntel toate legumele si condimentati-le.
Cand painea este gata, luati un catel de usturoi si frecati-l de fiecare felie de paine, apoi stopiti-le cu ulei de masline si incepeti sa asezati cu atentie legumele pe paine.
Asta este tot. O gustare simpla si de efect.
Sa aveti pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii