autor:

Laura

» » Sandviciuri

Bruschete

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
Pentru bruschete: 2 baghete. Pentru crema de branza cu marar: 250 gr branza telemea,150 gr smantana,1 legatura marar verde,sare. Pentru crema de ciuperci: 150 gr ciuperci de la conserva,100 gr maioneza,cativa catei de usturoi, Pentru chiftelute: 200 gr carne de porc,2 oua,1 ceapa, felie de paine,50 gr faina,ulei,sare,piper. Pentru crema de ficat: 1 cutie pate de ficat de porc,100 gr maioneza,1 legatura marar,sare,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Tai felii subtiri din bagheta,apoi le dai la cuptor pana capata o culoare aurie. Crema de branza: intr-un bol freci branza cu smantana si sarea.Speli mararul si il tai marunt apoi il adaugi peste branza. Crema de ficat: amesteci pateul cu 1/2 maioneza,adaugi mararul tocat marunt.Condimentezi cu sare si piper. Crema de ciuperci: tai ciupercile marunt.Intr-un bol pui restul de maioneza,usturoiul taiat marunt si ciupercile.Amesteci. Pentru chiftelute: dai prin masina carnea,ceapa si felia de paine inmuiata in apa.Condimentezi cu sare si piper.Faci chiftelute mici,pe care le prajesti in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Bruschete cu mozzarella si rosii

Bruschete cu mozzarella si rosii

Mod de preparare Branza se taie in bucati mici, egale. Rosiile se spala, li se inlatura semintele

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Bruschete de toamna

Bruschete de toamna

Am pregatit aceste bruschete saptamana trecuta, intr-o dupa amiaza cand as fi rontait ceva mai satios

2 voturi    1 comentariu
20 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru bruschete: 2 baghete. Pentru crema de branza cu marar: 250 gr branza telemea,150 gr smantana,1 legatura marar verde,sare. Pentru crema de ciuperci: 150 gr ciuperci de la conserva,100 gr maioneza,cativa catei de usturoi, Pentru chiftelute: 200 gr carne de porc,2 oua,1 ceapa, felie de paine,50 gr faina,ulei,sare,piper. Pentru crema de ficat: 1 cutie pate de ficat de porc,100 gr maioneza,1 legatura marar,sare,piper.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sandwich cu Ou Posat si Guacamole