Tai felii subtiri din bagheta,apoi le dai la cuptor pana capata o culoare aurie. Crema de branza: intr-un bol freci branza cu smantana si sarea.Speli mararul si il tai marunt apoi il adaugi peste branza. Crema de ficat: amesteci pateul cu 1/2 maioneza,adaugi mararul tocat marunt.Condimentezi cu sare si piper. Crema de ciuperci: tai ciupercile marunt.Intr-un bol pui restul de maioneza,usturoiul taiat marunt si ciupercile.Amesteci. Pentru chiftelute: dai prin masina carnea,ceapa si felia de paine inmuiata in apa.Condimentezi cu sare si piper.Faci chiftelute mici,pe care le prajesti in ulei incins.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii