Tai felii subtiri din bagheta,apoi le dai la cuptor pana capata o culoare aurie. Crema de branza: intr-un bol freci branza cu smantana si sarea.Speli mararul si il tai marunt apoi il adaugi peste branza. Crema de ficat: amesteci pateul cu 1/2 maioneza,adaugi mararul tocat marunt.Condimentezi cu sare si piper. Crema de ciuperci: tai ciupercile marunt.Intr-un bol pui restul de maioneza,usturoiul taiat marunt si ciupercile.Amesteci. Pentru chiftelute: dai prin masina carnea,ceapa si felia de paine inmuiata in apa.Condimentezi cu sare si piper.Faci chiftelute mici,pe care le prajesti in ulei incins.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii