autor:

Laura

» » Sandviciuri

Bruschete

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
Pentru bruschete: 2 baghete. Pentru crema de branza cu marar: 250 gr branza telemea,150 gr smantana,1 legatura marar verde,sare. Pentru crema de ciuperci: 150 gr ciuperci de la conserva,100 gr maioneza,cativa catei de usturoi, Pentru chiftelute: 200 gr carne de porc,2 oua,1 ceapa, felie de paine,50 gr faina,ulei,sare,piper. Pentru crema de ficat: 1 cutie pate de ficat de porc,100 gr maioneza,1 legatura marar,sare,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Tai felii subtiri din bagheta,apoi le dai la cuptor pana capata o culoare aurie. Crema de branza: intr-un bol freci branza cu smantana si sarea.Speli mararul si il tai marunt apoi il adaugi peste branza. Crema de ficat: amesteci pateul cu 1/2 maioneza,adaugi mararul tocat marunt.Condimentezi cu sare si piper. Crema de ciuperci: tai ciupercile marunt.Intr-un bol pui restul de maioneza,usturoiul taiat marunt si ciupercile.Amesteci. Pentru chiftelute: dai prin masina carnea,ceapa si felia de paine inmuiata in apa.Condimentezi cu sare si piper.Faci chiftelute mici,pe care le prajesti in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Bruschete de toamna

Bruschete de toamna

Am pregatit aceste bruschete saptamana trecuta, intr-o dupa amiaza cand as fi rontait ceva mai satios

2 voturi    0 comentarii
20 min
Sandviciuri
Bruschete de rosii

Bruschete de rosii

Curatam rosiile si le tocam marunt. La fel procedam si cu usturoiul. In acest timp punem feliile

4 voturi    0 comentarii
20 min
Sandviciuri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru bruschete: 2 baghete. Pentru crema de branza cu marar: 250 gr branza telemea,150 gr smantana,1 legatura marar verde,sare. Pentru crema de ciuperci: 150 gr ciuperci de la conserva,100 gr maioneza,cativa catei de usturoi, Pentru chiftelute: 200 gr carne de porc,2 oua,1 ceapa, felie de paine,50 gr faina,ulei,sare,piper. Pentru crema de ficat: 1 cutie pate de ficat de porc,100 gr maioneza,1 legatura marar,sare,piper.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cu pastrama de vita Sandwich cu pastrama de vita

Carnea de piept de vita se taie felii subtiri ca o pastrama. Intr-o tigaie unduiesc o ceapa pana se prajeste auriu si se raceste. Pregatim

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Veggie Burgers Veggie Burgers

Taiem varza rosie in fasii subtiri, o dam cu sare si o dam deoparte. Intr-o tigaie cu putin ulei de masline, calim ceapa taiata in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
PATEURI CU CIUPERCI