Taiati painea in felii late si prajiti-o. Frecati usor feliile cu un catel de usturoi taiat, apoi stropiti-le cu ulei de masline. Condimentati cu sare si piper dupa gust.
Alte variante:
Dupa ce ati prajit painea si a-ti uns-o cu usturoi, frecati-o cu o rosie foarte coapta. Sau puteti sa inlocuiti rosia cu o pasta de tomate condimentata cu sare, piper si busuioc.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii