Am prajit feliile de paine in aparatul de facut sandwichuri.
Am taiat cubulete mici rosiile, usturoiul, sunca; le-am amestecat. Am condimentat cu sare si piper, ulei.
Pe fiecare felie de paine am pus cate 3 lingurite din compozitia facuta si am pus deasupra cate o felie de branza.
Am adaugat oregano si le-am introdus la cuptor la foc mic pentru 10-12 min pana cand branza s-a topit.
Pentru zilele de post se poate renunta la branza si sunca.
Sunt delicioase calde alaturi de un ceai cald cu lamaie sau lapte cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii