autor:

ANCA

» » Aperitive

Bruschette

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2012

Ingrediente
6-8 felii paine, 4 rosii, 4-5 catei de usturoi, sare,, oregano, ulei, felii branza hochland cu smantana, cateva felii de sunca

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Am prajit feliile de paine in aparatul de facut sandwichuri.

Am taiat cubulete mici rosiile, usturoiul, sunca; le-am amestecat. Am condimentat cu sare si piper, ulei.

Pe fiecare felie de paine am pus cate 3 lingurite din compozitia facuta si am pus deasupra cate o felie de branza.

Am adaugat oregano si le-am introdus la cuptor la foc mic pentru 10-12 min pana cand branza s-a topit.

Pentru zilele de post se poate renunta la branza si sunca.

Sunt delicioase calde alaturi de un ceai cald cu lamaie sau lapte cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Bruschette la cuptor

Bruschette la cuptor

Taiem painea alba in felii mai groase , o asezam in tava de inox apoi punem feliile de salam , rosiile

2 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Bruschette Pomodoro

Bruschette Pomodoro

Feliem painea si asezam feliile intr-o tava grill incinsa sau in cuptor pana cand se rumenesc. Intre

4 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6-8 felii paine
  • 4 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare,
  • oregano
  • ulei
  • felii branza hochland cu smantana
  • cateva felii de sunca

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
"Labaneh" cu sumac