autor:

ANCA

» » Aperitive

Bruschette

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2012

Ingrediente
6-8 felii paine, 4 rosii, 4-5 catei de usturoi, sare,, oregano, ulei, felii branza hochland cu smantana, cateva felii de sunca

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Am prajit feliile de paine in aparatul de facut sandwichuri.

Am taiat cubulete mici rosiile, usturoiul, sunca; le-am amestecat. Am condimentat cu sare si piper, ulei.

Pe fiecare felie de paine am pus cate 3 lingurite din compozitia facuta si am pus deasupra cate o felie de branza.

Am adaugat oregano si le-am introdus la cuptor la foc mic pentru 10-12 min pana cand branza s-a topit.

Pentru zilele de post se poate renunta la branza si sunca.

Sunt delicioase calde alaturi de un ceai cald cu lamaie sau lapte cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Bruschette la cuptor

Bruschette la cuptor

Taiem painea alba in felii mai groase , o asezam in tava de inox apoi punem feliile de salam , rosiile

2 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Bruschette

Bruschette "La Minuto"

Painea se feliaza si se prajeste dupa care se curata usturoiul si se da pe paine pentru a prinde

21 voturi    5 comentarii
10 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6-8 felii paine
  • 4 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare,
  • oregano
  • ulei
  • felii branza hochland cu smantana
  • cateva felii de sunca

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Casuta aperitiv