autor:

ANCA

» » Aperitive

Bruschette

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2012

Ingrediente
6-8 felii paine, 4 rosii, 4-5 catei de usturoi, sare,, oregano, ulei, felii branza hochland cu smantana, cateva felii de sunca

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Am prajit feliile de paine in aparatul de facut sandwichuri.

Am taiat cubulete mici rosiile, usturoiul, sunca; le-am amestecat. Am condimentat cu sare si piper, ulei.

Pe fiecare felie de paine am pus cate 3 lingurite din compozitia facuta si am pus deasupra cate o felie de branza.

Am adaugat oregano si le-am introdus la cuptor la foc mic pentru 10-12 min pana cand branza s-a topit.

Pentru zilele de post se poate renunta la branza si sunca.

Sunt delicioase calde alaturi de un ceai cald cu lamaie sau lapte cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Bruschette cu mozzarella si rosii

Bruschette cu mozzarella si rosii

Asezam feliile de paine intr-o tava,ungem cu un fir de ulei,frecam painica cu usturoiul decojit,asezam

3 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Bruschette la cuptor

Bruschette la cuptor

Taiem painea alba in felii mai groase , o asezam in tava de inox apoi punem feliile de salam , rosiile

2 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6-8 felii paine
  • 4 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare,
  • oregano
  • ulei
  • felii branza hochland cu smantana
  • cateva felii de sunca

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

2 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri de clatite cu sunca si branzeturi