se incalzeste uleiul intr-o tigaie,la foc mic.se adauga kaizerul si se lasa la rumenit cateva secunde,apoi se da de pe foc si se prajeste ceapa tocata marunt.Se adauga bulionu si se lasa pe foc cca 15min.Se pune kaizerul in sucul de rosii obtinut si se coace pt alte 10min.Se sareaza si se pune piper dupa gust.Se fierbe pasta si se amesteca cu sucul .pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii