bucatini alla matriciana

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o lg ulei masline
  • 200g kaizer taiat bucati
  • o ceapa mica
  • 500gbulion
  • sare
  • piper negru
  • 320g bucatini(spagheti)

Mod de preparare

se incalzeste uleiul intr-o tigaie,la foc mic.se adauga kaizerul si se lasa la rumenit cateva secunde,apoi se da de pe foc si se prajeste ceapa tocata marunt.Se adauga bulionu si se lasa pe foc cca 15min.Se pune kaizerul in sucul de rosii obtinut si se coace pt alte 10min.Se sareaza si se pune piper dupa gust.Se fierbe pasta si se amesteca cu sucul .pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise