Budinca de macaroane cu branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Budinca de macaroane cu branza de vaci

Ingrediente

  • 300g macaroane
  • 2 linguri ulei
  • sare un vaf de cutit
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g zahar
  • 2 linguri smantana
  • 4 oua
  • coaja de lamaie
  • un varf de cutit scorisoara
  • un plic zahar vanilat
  • 50 g unt
  • un pumn de stafide

Mod de preparare

- Fierbem pastele cu putina sare si 2 linguri ulei.

Psta de branza:

Batem ouale, adaugam smantana, aromele,stafidele.

- Strecuram pastle clatim cu apa rece si incorporam cu pasta de branza de vaci.

Ungem cu unt o tava , asezam comozitia bine omogenizata, presaram cu bucati de unt si dam la cuptor pentru 20 minute (cuptorul sa fie incins).

Servim calda sau rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor