Budinca de macaroane cu branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Budinca de macaroane cu branza de vaci

Ingrediente

  • 300g macaroane
  • 2 linguri ulei
  • sare un vaf de cutit
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g zahar
  • 2 linguri smantana
  • 4 oua
  • coaja de lamaie
  • un varf de cutit scorisoara
  • un plic zahar vanilat
  • 50 g unt
  • un pumn de stafide

Mod de preparare

- Fierbem pastele cu putina sare si 2 linguri ulei.

Psta de branza:

Batem ouale, adaugam smantana, aromele,stafidele.

- Strecuram pastle clatim cu apa rece si incorporam cu pasta de branza de vaci.

Ungem cu unt o tava , asezam comozitia bine omogenizata, presaram cu bucati de unt si dam la cuptor pentru 20 minute (cuptorul sa fie incins).

Servim calda sau rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise