Budincã de Caramel ( Pudim Flã)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Budincã de Caramel ( Pudim Flã)

Ingrediente

  • 100 gr. zahãr
  • 1 lingurã de fãinã
  • 6 ouã
  • 500 ml. lapte
  • caramel lichid din comert
  • bomboane pt. decor

Mod de preparare

1)Amestecã zahãrul cu fãina si ouãle.

2)Fierbe laptele, si pune putin câte putin peste amestecul de ouã.

3)Pune in formã(e) caramel (se poate face si acasã) si toarnã budinca.

4)Se pune budinca intr-o tavã cu apã (Bain-Marie)si se lasã la copt cca. 30 min. la 190ºC.

Eu l-am lãsat sã se rãceascã complet si l-am dat la rece.

A doua zi l-am rãsturnat, se poate servi cu friscã :)

Nu am reusit sã mai fac pozã la felia de budincã, familia nu a avut rãbdare...

Poftã bunã!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor