Budincã de Caramel ( Pudim Flã)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Budincã de Caramel ( Pudim Flã)

Ingrediente

  • 100 gr. zahãr
  • 1 lingurã de fãinã
  • 6 ouã
  • 500 ml. lapte
  • caramel lichid din comert
  • bomboane pt. decor

Mod de preparare

1)Amestecã zahãrul cu fãina si ouãle.

2)Fierbe laptele, si pune putin câte putin peste amestecul de ouã.

3)Pune in formã(e) caramel (se poate face si acasã) si toarnã budinca.

4)Se pune budinca intr-o tavã cu apã (Bain-Marie)si se lasã la copt cca. 30 min. la 190ºC.

Eu l-am lãsat sã se rãceascã complet si l-am dat la rece.

A doua zi l-am rãsturnat, se poate servi cu friscã :)

Nu am reusit sã mai fac pozã la felia de budincã, familia nu a avut rãbdare...

Poftã bunã!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise