Se pun biscuitii intr-un vas mai maricel, se toarna laptele si se lasa un pic la inmuiat, iar dupa ce se inmoaie, se farama bine de tot.
Ouale se amesteca cu mixerul la viteza mare timp de 5 minute (se formeaza o spuma mai consistenta). Dupa ce s-a format spuma, se toarna peste biscuitii faramati, se amesteca bine, apoi se pun esentele si zaharul vanilat, se amesteca si se adauga in tava de copt unsa cu ulei si un pic de faina. Dupa asta, se pune rahatul taiat cubulete sau felii si se orneaza cu dulceata de cirese.
Se baga la cuptor (incins prealabil la 150 grade) la foc mic, se verifica cu scobitoarea pana cand aceasta iese curata din aluat
Se orneaza deasupra cu zahar pudra

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii