Se pun biscuitii intr-un vas mai maricel, se toarna laptele si se lasa un pic la inmuiat, iar dupa ce se inmoaie, se farama bine de tot.
Ouale se amesteca cu mixerul la viteza mare timp de 5 minute (se formeaza o spuma mai consistenta). Dupa ce s-a format spuma, se toarna peste biscuitii faramati, se amesteca bine, apoi se pun esentele si zaharul vanilat, se amesteca si se adauga in tava de copt unsa cu ulei si un pic de faina. Dupa asta, se pune rahatul taiat cubulete sau felii si se orneaza cu dulceata de cirese.
Se baga la cuptor (incins prealabil la 150 grade) la foc mic, se verifica cu scobitoarea pana cand aceasta iese curata din aluat
Se orneaza deasupra cu zahar pudra
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu