Budinca cu paste si carne tocata

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Budinca cu paste si carne tocata

Ingrediente

  • 500 g paste fusilli
  • 600 g carne porc
  • 4 ardei kapia
  • 4 rosii mici
  • 7 oua
  • 250 g iaurt gras
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper macinat
  • Mai avem nevoie
  • unt pentru uns tava
  • 3 oua
  • sare
  • ulei pentru sotat

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instructunilor de pe pachet,apoi le scurgem de apa si le trecem printr-un jet de apa rece.

Le lasam sa se scurga de apa intr-o strecuratoare.

Separate,tocam carnea.

Incingem ulei intr.o cratita mai inalta si sotam ardeiul kapia taiat cubulete.

Adaugam carnea tocata si tinem pe foc pana ce aceasta isi schimba culoarea avand grija sa amestecam din cand in cand.

Dam rosiile prin razatoare ,indepartand astfel cojile ,iar apoi dam prin sita .

Sucul rezultat il adaugam peste carne si lasam la foc mediu circa 10 min.,pana ce scade.

Tragem de pe foc si lasam sa se racoreasca.

Adaugam pastele si amestecam.

Adaugam iaurtul si amestecam.

Batem bine ouale si le incorporam in amestecul de mai sus.

Adaugam si laptele si amestecam.

Potrivim dupa gust de sare si piper.

Ungem o tava() cu unt si punem amestecul.

Nivelam cu ajutorul unei linguri.

Batem cele 3 oua cu un praf de sare si le adaugam deasupra budincii.

Dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade si tinem pana cand budinca este bine facuta si frumos rumenita.

Lasam sa se racoreasca si apoi feliem.

Se poate servi atat calda cat si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise