autor:

maria mihalache

» » Paste si pizza

Budinca cu paste si carne tocata

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Ingrediente
500 g paste fusilli, 600 g carne porc, 4 ardei kapia, 4 rosii mici, 7 oua, 250 g iaurt gras, 100 ml lapte, sare, piper macinat, , Mai avem nevoie, unt pentru uns tava, 3 oua, sare, ulei pentru sotat

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

1 vot

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instructunilor de pe pachet,apoi le scurgem de apa si le trecem printr-un jet de apa rece.
Le lasam sa se scurga de apa intr-o strecuratoare.
Separate,tocam carnea.
Incingem ulei intr.o cratita mai inalta si sotam ardeiul kapia taiat cubulete.
Adaugam carnea tocata si tinem pe foc pana ce aceasta isi schimba culoarea avand grija sa amestecam din cand in cand.
Dam rosiile prin razatoare ,indepartand astfel cojile ,iar apoi dam prin sita .
Sucul rezultat il adaugam peste carne si lasam la foc mediu circa 10 min.,pana ce scade.

Tragem de pe foc si lasam sa se racoreasca.
Adaugam pastele si amestecam.

Adaugam iaurtul si amestecam.

Batem bine ouale si le incorporam in amestecul de mai sus.

Adaugam si laptele si amestecam.
Potrivim dupa gust de sare si piper.
Ungem o tava() cu unt si punem amestecul.
Nivelam cu ajutorul unei linguri.

Batem cele 3 oua cu un praf de sare si le adaugam deasupra budincii.
Dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade si tinem pana cand budinca este bine facuta si frumos rumenita.

Lasam sa se racoreasca si apoi feliem.

Se poate servi atat calda cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu paste si carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu piept de pui si keizer

Pizza cu piept de pui si keizer

Umplutura: pieptul de pui fiert se taie bucatele se amesteca cu keizerul, de asemenea taiat bucatele,

17 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Penne gratinate

Penne gratinate

Preparare: fierbem pastele in apa sarata. Cand sunt fierte pe jumatate adaugam si cartofii si dovlecelul

20 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g paste fusilli
  • 600 g carne porc
  • 4 ardei kapia
  • 4 rosii mici
  • 7 oua
  • 250 g iaurt gras
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper macinat
  • Mai avem nevoie
  • unt pentru uns tava
  • 3 oua
  • sare
  • ulei pentru sotat

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pappardelle cu carne si sos de rosii