Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.In timp ce pastele fierb sfaramam branza cu ajutorul unei furculite(sau o dam prin razatoare) -dar mie imi place mai mult sfaramata cu furculita . Amestecam branza astfel sfaramata cu ouale(4),smantana si laptele.Condimentam cu piper dupa gust.Eu nu am mai adaugat sare deoarece branza era suficient de sarata si nu a fost cazul.Dupa ce pastele au fiert ,le trecem printr-un jet de apa rece si apoi le lasam la scurs.Cand sunt bine scurse adaugam amestecul de mai sus peste ele.Amestecam bine.
Ungem un vas cu unt si turnam compozitia in el.Radem parmezanul, il amestecam cu un ou si turnam deasupra.Dam la cuptor si lasam(circa 45 min) pana cand budinca este bine facuta si capata o crusta aurie.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii