Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.In timp ce pastele fierb sfaramam branza cu ajutorul unei furculite(sau o dam prin razatoare) -dar mie imi place mai mult sfaramata cu furculita . Amestecam branza astfel sfaramata cu ouale(4),smantana si laptele.Condimentam cu piper dupa gust.Eu nu am mai adaugat sare deoarece branza era suficient de sarata si nu a fost cazul.Dupa ce pastele au fiert ,le trecem printr-un jet de apa rece si apoi le lasam la scurs.Cand sunt bine scurse adaugam amestecul de mai sus peste ele.Amestecam bine.
Ungem un vas cu unt si turnam compozitia in el.Radem parmezanul, il amestecam cu un ou si turnam deasupra.Dam la cuptor si lasam(circa 45 min) pana cand budinca este bine facuta si capata o crusta aurie.
Se poate servi atat calda cat si rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii