Reteta postata pe: 02 ianuarie 2014
Ingrediente
500 g penne, 600 g telemea de oaie, 5 oua., 100 g smantana, 100 ml lapte, unt, parmezan ras, piper macinat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.In timp ce pastele fierb sfaramam branza cu ajutorul unei furculite(sau o dam prin razatoare) -dar mie imi place mai mult sfaramata cu furculita . Amestecam branza astfel sfaramata cu ouale(4),smantana si laptele.Condimentam cu piper dupa gust.Eu nu am mai adaugat sare deoarece branza era suficient de sarata si nu a fost cazul.Dupa ce pastele au fiert ,le trecem printr-un jet de apa rece si apoi le lasam la scurs.Cand sunt bine scurse adaugam amestecul de mai sus peste ele.Amestecam bine.
Ungem un vas cu unt si turnam compozitia in el.Radem parmezanul, il amestecam cu un ou si turnam deasupra.Dam la cuptor si lasam(circa 45 min) pana cand budinca este bine facuta si capata o crusta aurie.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu penne si telemea de oaie" nu uita sa-i faci un
review
Mmmmm!!..ciocolata, vanilie şi fructe…Ce combinaţie mai bună ți-ai putea dori?
Spălăm
2 voturi
0 comentarii
25 min
Combinatia dintre crema de branza, mandarine si frisca este super. Un desert usor de facut si foarte
0 voturi
0 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate