Noua ni s-a parut o budinca exagerat de gustoasa ... sa vedem cum vi se va parea voua :)
Spalam broccoli.
Fileul il spalam si il taiem (inca cat mai este un pic inghetat) cubulete de marime potrivita.
Ungem generos tava cu ulei si punem pestele cu broccoli si le stropim cu un pic de ulei si un praf de sare (foarte putin).
Bagam in cuptorul preincalzit timp de 15 min.
Intre timp pregatim restul in felul urmator: batem ouale, adaugam laptele, cascavalul sau telemeaua data prin razatoare, ceapa verde tocata marunt, patrunjelul, pesmetii, piperul.
Dupa 15 min scoatem tava de la cuptor si turnam peste pește si broccoli amestecul de mai sus.
Dam la cuptor pentru inca 15 min pana se rumeneste frumos.
Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii