Noua ni s-a parut o budinca exagerat de gustoasa ... sa vedem cum vi se va parea voua :)
Spalam broccoli.
Fileul il spalam si il taiem (inca cat mai este un pic inghetat) cubulete de marime potrivita.
Ungem generos tava cu ulei si punem pestele cu broccoli si le stropim cu un pic de ulei si un praf de sare (foarte putin).
Bagam in cuptorul preincalzit timp de 15 min.
Intre timp pregatim restul in felul urmator: batem ouale, adaugam laptele, cascavalul sau telemeaua data prin razatoare, ceapa verde tocata marunt, patrunjelul, pesmetii, piperul.
Dupa 15 min scoatem tava de la cuptor si turnam peste pește si broccoli amestecul de mai sus.
Dam la cuptor pentru inca 15 min pana se rumeneste frumos.
Pofta buna !!!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii