Ingrediente
-300 gr broccoli, -800 gr fileu peste de mare (oricare peste, principalul sa nu aiba oase), -4 oua, -150 gr pesmeti din paine de porumb, -150 ml lapte, -200 gr cascaval sau 150 gr telemea nu foarte sarata, -3 fire ceapa verde, -patrunjel, -piper negru, sare dupa gust, -ulei
Dificultate: Medie | Timp: 1h 10 min
0 voturi
Mod de preparare
Spalam broccoli.
Fileul il spalam si il taiem (inca cat mai este un pic inghetat) cubulete de marime potrivita.
Ungem generos tava cu ulei si punem pestele cu broccoli si le stropim cu un pic de ulei si un praf de sare (foarte putin).
Bagam in cuptorul preincalzit timp de 15 min.
Intre timp pregatim restul in felul urmator: batem ouale, adaugam laptele, cascavalul sau telemeaua data prin razatoare, ceapa verde tocata marunt, patrunjelul, pesmetii, piperul.
Dupa 15 min scoatem tava de la cuptor si turnam peste pește si broccoli amestecul de mai sus.
Dam la cuptor pentru inca 15 min pana se rumeneste frumos.
Pofta buna !!!