Intr-un castron, se amesteca cu telul, toate ingredientele.
Intr-un castron, se amesteca cu telul, toate ingredientele, mai putin zmeura, apoi se lasa vasul acoperit 2 h.
Dupa ce semintele au absorbit tot lichidul, se pune in cupe, pana la jumatate, budinca, apoi fructe, se acopera fructele cu budinca, se orneaza cu fructe si topping de fructe, apoi se lasa la frigider, pana in momentul servirii.
Este un desert racoros, gustos, dar mai ales sanatos!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii